MacOS Bükücü
Hectopat
- Makaleler
- 2
Siz MX6'yı aldınız mı?
Hocam konuyu değiştiriyor gibi olmasın ama MX6 fiyatına değer mi evet hayır deseniz yeter konunun gidişatını değiştirmeyelim.
Siz MX6'yı aldınız mı?
Elimde MX6 veya başka bir termal macun yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Şu an en f/p macunlardan biri diyebilirim.Hocam konuyu değiştiriyor gibi olmasın ama MX6 fiyatına değer mi evet hayır deseniz yeter konunun gidişatını değiştirmeyelim.
Hydronaut alabilirsiniz. Aynı şekilde az sürün ve ince bir tabaka şeklinde yayın.
Hocam sen güzelce sür Mx 6'yı yüksek ihtimal hiç bir şey olmaz fakat olursa da zararı yok zaten iletken olmadığı için zarar gelmez.Ben de bu model de pump out oluyor diye biliyorum hocam. Nasıl yapacağız?
İnce bir tabaka halinde sürersem bir sorun olacağını zannetmiyorum ben de hocam.Hocam sen güzelce sür Mx 6'yı yüksek ihtimal hiç bir şey olmaz fakat olursa da zararı yok zaten iletken olmadığı için zarar gelmez.
Pomp-out yaşayanların %90'ı yanlış sürdüğü için yaşıyor zaten içiniz rahat olsun. Kendim de kullandım gerçekten katı bir macun.İnce bir tabaka halinde sürersem bir sorun olacağını zannetmiyorum bende hocam.
Ben de bu model de pump out oluyor diye biliyorum hocam. Nasıl yapacağız?
Bende laptop var hocam, birde katı olduğu için olabildiğinde ince mi süreceğim yani ?Pomp-out yaşayanların %90'ı yanlış sürdüğü için yaşıyor zaten içiniz rahat olsun. Kendim de kullandım gerçekten katı bir macun.
Kafam karıştı hocam MX6 mı alayım yoksa Hydronaut ?Yok hocam tam tersine hydronaut laptoplara önerilir hep. Doğru sürerseniz problem olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.