Oyuncu bilgisayarı macun değişimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Hocam konuyu değiştiriyor gibi olmasın ama MX6 fiyatına değer mi evet hayır deseniz yeter konunun gidişatını değiştirmeyelim.

Değer iyi macun, ama masaüstü işlemciler için, ekran kartı ve laptop için uygun değil.

Hocam MX 6'da da pomp-out oluyorsa ne kullanacağız biz viskozitesi yüksek o macunun düzgün sürerseniz hiçbir şey olmaz.

Konuda çok fazla yanlış öneri var, siz hangisini istiyorsanız alın kullanın.

Bende laptop var hocam, bir de katı olduğu için olabildiğinde ince mi süreceğim yani?

Kafam karıştı hocam MX6 mı alayım yoksa hydronaut?

Bana soracak olursanız hydronaut alın ben laptopuma hep hydronaut sürerim, ama arkadaşların başka önerileri varsa onları da değerlendirebilirsiniz tabii.

İnce bir tabaka halinde sürersem bir sorun olacağını zannetmiyorum ben de hocam.

HP Victus 16 serisinde pedlere de termal macun sürülüyor mu yoksa sadece işlemci ve ekran kartına mı süreceğim ?
Pedlere macun sürüldüğünu ilk defa duydum hocam. Ekran kartı ve Cpu'ya sürseniz yeterli olur.
Bende laptop var hocam, birde katı olduğu için olabildiğinde ince mi süreceğim yani ?

Kafam karıştı hocam MX6 mı alayım yoksa Hydronaut ?
Evet ince sürün yayın güzelce. Çok da ince olmasın.

Herkes garip şekilde MX6 savunuyor, böyle bir macunun olduğundan bir haber olabilirler 😂

Alıp geçin, arkanıza bakmayın. Pump out olur mu olmaz mı derdi yok. MX6 falan tartışmaya hiç gerek yok. Tercihe göre Honeywell PTM7950 olabilir fakat benim önerim Pullwark bold olur. Ulaşımı daha kolay. Kendimde Pullwark bold kullanıyorum. Dikkat edilmesi gereken yer ise sökerken hasar vermeyin yeter. Yüzeye iyice yaydırın, gerisi önemli değil pek.

Herkes garip şekilde MX6 savunuyor, böyle bir macunun olduğundan bir haber olabilirler 😂

Alıp geçin, arkanıza bakmayın. Pump out olur mu olmaz mı derdi yok. MX6 falan tartışmaya hiç gerek yok. Tercihe göre Honeywell PTM7950 olabilir fakat benim önerim Pullwark bold olur. Ulaşımı daha kolay. Kendimde Pullwark bold kullanıyorum. Dikkat edilmesi gereken yer ise sökerken hasar vermeyin yeter. Yüzeye iyice yaydırın, gerisi önemli değil pek.

Hocam bu markayı ilk defa görüyorum da 😊

MX4 pump out sorunlu diye biliyorum. Bir şey olmaz bence.

MX6 tartıştık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı