Oyuncu Bilgisayarı mı Yoksa Telefon mu?

GodlessGame

Decapat
Şuan elimde Galaxy j7 prime var. Mayıs ayı civarında garantisi bitiyor. Oyuncu bilgisayarı derken Monster Abra A5 v13.4 alacam. Çünkü babam masaüstü olarak i7 ilk nesil ekran kartı çöp olan PC'leri beğeniyor. Ne desem ondan başka almam diyor. Telefon olarak da iPhone 8 plus almayı düşünüyorum. Evet sizce ne almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
J7 Prime oldukça yeterli ve kaliteli bir telefon. Gerek hızı gerek kamerası ve hatta batarya performansı oldukça başarılı. Sırf garantisi bitiyor diye telefon değiştirmenin hiçbir mantığı yok.

Ben hala FX4100 işlemci kullanıyorum, satın aldığım ilk işlemci ve kaç senedir kullandığımı unuttum.
Yani ihtiyaç duymadan bir şeyleri değiştirmenin mantığı yok bana göre.

Kişisel tavsiyem; sen bu parayı güzel bir dizüstü sisteme yatır. Temiz temiz kullan, uzun seneler mutlu ol :) Gittiğin yer yere de taşımış olursun eğlenceyi.

Kuzenim aldı 8 Plus. Şu an keşke bilgisayar alsaydım diyor. Hatta onun eski telefonu da J7 idi.
Bende 8 plus alacam. J7 anneme verecem. Onun telefon parasıyla bilgisayar alsam olmaz. Babamda izin vermez. Son olarak telefon nasıl memnun mu?
J7 Prime oldukça yeterli ve kaliteli bir telefon. Gerek hızı gerek kamerası ve hatta batarya performansı oldukça başarılı. Sırf garantisi bitiyor diye telefon değiştirmenin hiçbir mantığı yok.

Ben hala FX4100 işlemci kullanıyorum, satın aldığım ilk işlemci ve kaç senedir kullandığımı unuttum.
Yani ihtiyaç duymadan bir şeyleri değiştirmenin mantığı yok bana göre.

Kişisel tavsiyem; sen bu parayı güzel bir dizüstü sisteme yatır. Temiz temiz kullan, uzun seneler mutlu ol :) Gittiğin yer yere de taşımış olursun eğlenceyi.
Abi orası öylede ya bizde laptop çabuk bozuluyo 14 temmuz da laptop'a anakart taktı. Amcam 2-3 hafta önce yine bozuldu. Hem dediğim gibi annemin telefon parası işin içinde mecburum telefon alacam. Annemin telefonunu kardeşim bozdu.

Son düzenleme:
Bir telefona o kadar para dökmeye gerek yok, elindekinin neyi eksik ? Bence gayet iyi bir telefon. 1000tl verdiğin telefon da günlük işleri yapıp oyun oynatıyor, 5000tl verdiğin telefon da aynısını yapıyor. Çok fazla 3d mobil oyun takıntın yoksa bence boşa masraf olur telefon yükseltmek. Güzel bir bilgisayar alarak bir telefonun yapacağı şeylerden çok daha fazlasını yapabilirsin, ben olsam masaüstü bir bilgisayar toplardım. Fakat senin için taşınabilirlik önemliyse laptop daha iyi olabilir ama taşınabilirlik için performanstan biraz kısmak gerekiyor. Dediğin modelin her ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorsan bence al. Babana da o işlemcilerin kaç yıllık olduğunu internetten gösterebilirsin.

Bir telefona o kadar para dökmeye gerek yok, elindekinin neyi eksik ? Bence gayet iyi bir telefon. 1000tl verdiğin telefon da günlük işleri yapıp oyun oynatıyor, 5000tl verdiğin telefon da aynısını yapıyor. Çok fazla 3d mobil oyun takıntın yoksa bence boşa masraf olur telefon yükseltmek. Güzel bir bilgisayar alarak bir telefonun yapacağı şeylerden çok daha fazlasını yapabilirsin, ben olsam masaüstü bir bilgisayar toplardım. Fakat senin için taşınabilirlik önemliyse laptop daha iyi olabilir ama taşınabilirlik için performanstan biraz kısmak gerekiyor. Dediğin modelin her ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorsan bence al. Babana da o işlemcilerin kaç yıllık olduğunu internetten gösterebilirsin.
Sakalım yok ki dinleteyim? Babam oyun açıyomu açıyo onu al yoksa alma sistematiği bu yani gaming deyip çöp bilgisayar koysan alacaz neyse Telefon meselesinde dediğim gibi annemin telefonu yok o yüzden mecburum.
Bu sorunuz, yemek mi yiyeyim, uçak bileti mi alayim sorusu kadar mantıksız. Hangisine ihtiyacın varsa onu almalısın.
Kanka karar verdim. İşte 8 plus alacam. Benim telefona ihtiyaçım var aynı şekilde anneminde öyle

1000-1500 TL arası telefon alıp bilgisayar almak daha mantıklı.
Kanka iphone deneyimlemek istiyom. Android'i yeteri kadar deneyimledim.
Telefonu 2.el al. Masaüstü toplama pc al.
Kanka toplama babamın almak istediği pc'yi göstereyim anlıycaksın. İ5 650 İŞLEMCİ 8GB RAM 240GB SSD 4GB 128BİT EKRAN KARTI MASAÜSTÜ - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 618908470
2.elde dolandırılma ihtimali var. Bu riski göze alamam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı