Oyuncu bilgisayarı toplamak yerine oyuncu laptopu alınır mı?

Slasher11

Femtopat
Daha fazla  
Selam şimdi ben PC toplamak istiyorum ama Media marktan bir abiye sordum 25 bine PC toplamak yerine bir HP Victus al (i7) dedi ben kararsızım ve aradaki FPS farkında çok değişiklik olur mu kararsızım yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam şimdi ben PC toplamak istiyorum ama Media marktan bir abiye sordum 25 bine PC toplamak yerine bir HP Victus al (i7) dedi ben kararsızım ve aradaki FPS farkında çok değişiklik olur mu kararsızım yazarsanız sevinirim.

Mediamarktaki abiye güvenme onlar pahalıya satıyor çok fazla performans farkı olur sürekli bir yerlere gitmiyorsan masaüstü al.

Masaüstü her zaman performans konusunda daha avantajlıdır. Sadece sürekli taşıman gerekiyorsa laptop alınır.

images-1.jpeg

Şaka bir yana seyahat derdin yoksa masaüstü al ve mağaza çalışanlarına her zaman güvenme.

Masaustu imkanin varsa tabiki masaustu. Sahsen sadece oyun icin gaming laptop almam. Gaming laptop donanimsal olarak diger laptoplara gore daha guclu oldugu icin ozellikle muhendislik okuyan agir programlar kullanan ogrenciler icin idealdir. Rtx 4060 mobil ile masaustu arasinda ciddi performans farki olur. Ayrica elektirik supurgesi gibi calisan fan sesi duymak zorunda kalmazsin. Ariza olasiligi laptopa gore daha azdir. Dolayisi ile masaustu toplams imkanin varsa masaustu en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı