Oyuncu bilgisayarı toplamak yerine oyuncu laptopu alınır mı?

Masaustu imkanin varsa tabiki masaustu. Sahsen sadece oyun icin gaming laptop almam. Gaming laptop donanimsal olarak diger laptoplara gore daha guclu oldugu icin ozellikle muhendislik okuyan agir programlar kullanan ogrenciler icin idealdir. Rtx 4060 mobil ile masaustu arasinda ciddi performans farki olur. Ayrica elektirik supurgesi gibi calisan fan sesi duymak zorunda kalmazsin. Ariza olasiligi laptopa gore daha azdir. Dolayisi ile masaustu toplams imkanin varsa masaustu en iyisi.
Öğrenci içinde gereksiz laptop. Okurken okul 1 kez bile götürmedim(Bilgisayar mühendisliği). Kafede gidip çalışıcağıma evde oturup çalışırım. Gittim sonra masaüstü almıştım. Çok gereksiz bence laptop pek akıl işi değil eğer yurtta kalınıyorsa tek o zaman mantıklı.

Öğrenci içinde gereksiz laptop. Okurken okul 1 kez bile götürmedim(Bilgisayar mühendisliği). Kafede gidip çalışıcağıma evde oturup çalışırım. Gittim sonra masaüstü almıştım. Çok gereksiz bence laptop pek akıl işi değil eğer yurtta kalınıyorsa tek o zaman mantıklı.
Aslında müh için gerekli, laboratuvar derslerim var ve çok kez götürdüm ( ödevler ve projeler için ).

Aslında müh için gerekli, laboratuvar derslerim var ve çok kez götürdüm ( ödevler ve projeler için ).
Ben de hiç gerekmedi. Ödevler için evde yapıp yollanıyor artık zaten. O tip işler için en basitinden laptopta iş görür. Hiç bir zaman gerekliliğini hissetmedim. Şimdi öyle duruyor. Gözlerim bozuldu resmen 17” de yazı okumaktan kod bakmaktan. Ekran boyutu filan konusunda konfor sağlık her türlü masaüstü ya.

Bizim hocalar zorunlu olarak yaptigimiz projeleri laptopta gostereceksiniz duruma gore CD'ye yazdirip vereceksiniz demisti. Bence okul icin iyi olur.

Bizim hocalar zorunlu olarak yaptığımiz projeleri laptopta gostereceksiniz duruma gore CD'ye yazdirip vereceksiniz demisti. Bence okul icin iyi olur.

Devlet okulu mu? Böyle bir zorunluluk olma şansı yok. İtiraz edebilirsin. Maddi durum vs konularından. Onun içinde CD yazarım daha iyi laptop mantıksız dışarıda kullanırım diye alıp herkes evde kullanıyor.

Ben de hiç gerekmedi. Ödevler için evde yapıp yollanıyor artık zaten. O tip işler için en basitinden laptopta iş görür. Hiç bir zaman gerekliliğini hissetmedim. Şimdi öyle duruyor. Gözlerim bozuldu resmen 17” de yazı okumaktan kod bakmaktan. Ekran boyutu filan konusunda konfor sağlık her türlü masaüstü ya.
Rahatlık açısından bende masaüstünü tercih ederim kesinlikle, ısınma derdi o su busu yok kur kullan tertemiz. Ama işte okulda dediğim gibi benim için lazım oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı