Oyuncu bilgisayarının depolama kapasitesi ne kadar olmalı?

M.2+HDD almak yerine git sadece normalk SSD al, her konu altına yazıyorum M.2'lerin oyun ve günlük kullanımda tek farkı daha pahalı olması.
970 Evo: 800 lira.
860 Evo: 550 lira.
M.2 alacağına normal SSD al, artan para ile HDD'ye vereceğin parayı birleştir bir tane daha normal SSD al.

128 GB SSD + 500 GB HDD sahibim, SSD'ye Windows ve programlar kurulu ve 500 GB HDD'de RDR 2, GTA V, Apex Legends, Valorant, CS:GO, Rocket League, Watch Dogs 2 olmasına rağmen hala 100 GB kadar boş alanım var HDD'de. Yani kullanmasını bilene 1 TB yeterlidir bence.

Saolun yardımınız için M.2 SSD + HDD kullanmaya karar verdim yorumlarınıza bakarak. Oyunları harddiskte depolarım SSD'de ise Windows, Steam, Opera benzeri şeyler dursun.

Saolun yardımınız için M.2 SSD + HDD kullanmaya karar verdim yorumlarınıza bakarak. Oyunları harddiskte depolarım SSD'de ise Windows, Steam, Opera benzeri şeyler dursun.

Dostum tekrar ediyorum lütfen yanlış anlama ama M.2 SSD'nin normalinden oyun ve günlük kullanım bakımından bir farkı yok. O paraya gider 2 tane normal SSD alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı