Oyuncu Ekipman Tavsiyeleri

Bulodoor

Kilopat
Merhaba kendime oyuncu kulaklığı, mouse, klavye ve koltuk almak istiyorum beğendiklerimi ve düşündüklerimi yazacağım bana tavsiyelerinizi ve düşündüklerinizi yazarsanız sevinirim. Hem yazılım hem de oyun için alacağım oynadığım oyun Rainbow Six: Siege ve Battlefield 1 yani öyle çok profesyonel değil ama oyunlarda da işimi görsün ve uzun ömürlü olsun istiyorum. Kulaklık için 1-1.5 k arası için bunu düşündüm hem uzun süreli kullanım hem de oyunda idare eder gibi Havit Gamenote Fuxi-H3. Klavye ve mouse a çok fazla para harcamak istemiyorum klavye olarak Claw's Nexus K1 düşündüm. Mouse olarak GTX Cobra düşündüm bu tür fareleri çok kullandım hem elime oturuyor hem de hoşuma gidiyor. Büyük mouse pad olarak şunu almayı planlıyorum Game-X Xxl 90X40 cm Oyuncu Mousepad.Koltuğa şu an çok fazla para veremeyeceğim yani bir oyuncu koltuğu şu an alamam ancak ileride, şimdilik bana 1.5-2K'yı geçmeyecek sağlam, arakası olan bir koltuk önerisi yaparsanız sevinirim benim şimdilik düşündüğüm bu Depar Fileli Ofis Bilgisayar Çalışma Koltuğu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı