Oyuncu ekipmanlari için hangi USB portu kullanılmalı?

YagizZ06

Femtopat
Daha fazla  
Tekrardan merhaba,

Basliktan da anlayacaginiz gibi bilgisayarimda 4 tane USB 3.1, 2 tane USB 3.0 ve 2 tane USB 2.0 var. Ekipmanlarimin USB'lerini hangi birine takmaliyim? Ben su anda klavye ve faremi 3.1 portuna, kulaklık ve Bluetooth adaptorunu 2.0 portlarina takmaktayim.

Ekipmanlarim:

Klavye: Razer BlackWidow'te Chroma V2 yellow Switch.
Mouse: BenQ Zowie EC2-a
Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 2019 Edition.
Bluetooth adaptoru: TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 mini USB adaptor.

Tekrardan merhaba,

Basliktan da anlayacaginiz gibi bilgisayarimda 4 tane USB 3.1, 2 tane USB 3.0 ve 2 tane USB 2.0 var. Ekipmanlarimin USB'lerini hangi birine takmaliyim? Ben su anda klavye ve faremi 3.1 portuna, kulaklık ve Bluetooth adaptorunu 2.0 portlarina takmaktayim.

Ekipmanlarim:

Klavye: Razer BlackWidow'te Chroma V2 yellow Switch.
Mouse: BenQ Zowie EC2-a
Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 2019 Edition.
Bluetooth adaptoru: TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 mini USB adaptor.
Ben hepsini 3.2 ye taktım fazladan olduğu için.

Fare ve klavyeye özel USB portları mı var? Anakartınızda vardır belki, ya da kasanızda. Çoğu anakartda yok bu ilk kez sizden duyuyorum.
ilginç evet var.
Ayrıca cihazınızın USB versiyonu, USB 1.0
ise USB 3.2'yede taksanız USB 1.0 modunda çalışacaktır.
Yani hiçbir anlamı yok.

Simdik dedigim gibi 2 tane USB 3.0, 4 tane USB 3.1 ve 2 tane USB 2.0 portum var kasamda. Hangilerini hangilerine takmaliyim soyleyebilir misiniz? Hepsini USB 2.0'a takma sansim maalesef yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı