UluErdem25
Kilopat
Elimde ROG STRIX 570 4 GB var, malum fiyatlar da düşüşte. Düşmeye devam ederse mevcut kartımın yanına bir tane daha takmayı düşünüyorum, sadece DVI portu olan madencilik odaklı üretilen ekran kartları diğerlerinden daha ucuz olabiliyor. Alırken her türlü test vesaire yaparım, emin olmadığım kartı almam ancak sağlıklı olur mu beraber çalışmaları? Çipset aynı olunca bir sorun olacağını sanmıyorum yine de aksi yönde bir bilgisi olan varsa diye konuyu açıyorum.
SLI ve CF uzun süredir ölü sayılabilecek bir teknoloji farkındayım. Oynadığım bazı oyunlar tarafından destekleniyor ve biraz da işin fantezi tarafındayım. Sistemim böyle bir girişime uygun.
//Moderasyona not: Başlığı düzeltecekseniz "... Kartlar beraber kullanılabilir mi?" olarak değiştirmeyin, en azından CrossFire yazmalı."
SLI ve CF uzun süredir ölü sayılabilecek bir teknoloji farkındayım. Oynadığım bazı oyunlar tarafından destekleniyor ve biraz da işin fantezi tarafındayım. Sistemim böyle bir girişime uygun.
//Moderasyona not: Başlığı düzeltecekseniz "... Kartlar beraber kullanılabilir mi?" olarak değiştirmeyin, en azından CrossFire yazmalı."
Son düzenleyen: Moderatör: