Oyuncu klavye önerisi

Bütçe
6000
Bütçeyi siz belirleyin 6K öylesine yazdım sınırsız gibi düşünün fiyatları çok bilmiyorum. Sadece güzel olsun brown ya da red switche hastayım. Sessiz olsun FPS oyuncusuyum, hızlı yazmaya alışkınım. Numpad kesinlikle olsun. Destek kısmı şart değil olursa iyi olur. Eski klavyem cada GTX 980.

Mekanik hislinin Razer dilinde söylenişi.

Bence iyi severek kullanıyorum tuşları vs asla çizilmiyor ama herhalde 2 sene sonra yeni klavye alırsam bende Aula F75 alırım bence. Hocam bu arada sizce klavyenin membran kalitesi nasıldır sizce genel olarak?

Bence iyi severek kullanıyorum tuşları vs asla çizilmiyor ama herhalde 2 sene sonra yeni klavye alırsam bende Aula F75 alırım bence. Hocam bu arada sizce klavyenin membran kalitesi nasıldır sizce genel olarak?
Membran klavyeler oyuncu klavyesi değildir hocam. Kalitesi de normal bir ofis klavyesiyle benzerdir tahminimce.

Bunu al hastası olursun fiyatına göre mükemmel

Güzel klavye. Tek sıkıntısı hotswap olmaması ama 800TL'ye Gamepower, Rampage klavyelerden kaliteli diyebilirim.

Membran klavyeler oyuncu klavyesi değildir hocam. Kalitesi de normal bir ofis klavyesiyle benzerdir tahminimce.
Keşke önceden bilseydim almazdım.

Güzel klavye. Tek sıkıntısı hotswap olmaması ama 800TL'ye Gamepower, Rampage klavyelerden kaliteli diyebilirim.
Az önce bir tanesi daha bundan attı şimdi de sen mi atıyorsun cidden?!

Peki neden o kadar pahalı? 1650 TL verdim bu klavyeye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı