Oyuncu Klavyesi Önerisi

Bütçe
Max 250 TL

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
SA 250 TL yi Geçmeyecek ve Uzun Yıllar beni idare edebilecek bir klavye arıyorum ve Hepsiburada'dan olursa iyi olur indirimim var (Ve Artı Rampage Rapido Klavye Buldum Kullanan varsa iyi mi yazabilir.)

Rampage KB-R66 USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açılım videosu da var bakabilirsiniz.

Peki Kullandınız mı nasıl Bir sıkıntısı var mı? ve RGB olsa ve ben sadece Laptop klavyesi kullandım ilk defa alıcağım buna göre önerseniz iyi olur.

Rampage Rapido güzel bir klavye ama özelliklerinden dolayı biraz bütçenizi aşıyor önerdiğimiz klavyelere bakabilir ya da biraz daha araştırmanızı öneririm.

Rampage Rapido güzel bir klavye ama özelliklerinden dolayı biraz bütçenizi aşıyor önerdiğimiz klavyelere bakabilir ya da biraz daha araştırmanızı öneririm.
Aşmıyor 239 TL 50 tl indirimim var öneriyorsanız alabilirim umarım kullanan biri görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı