Oyuncu koltuğu önerisi

xPyrs

Femtopat
Katılım
26 Haziran 2023
Mesajlar
22
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar öncelikle, oyuncu koltuğu bakınmamın sebebi bendeki ofis koltuğunun tekerleri falan kırıldı iyi perte çıkmak üzere, bundan dolayı bir süre oyuncu koltuğu arayışını girdim ama kaliteli koltukların fiyatlarının çok uçuk fiyatlarda olduğunu fark ettim. En azından bütçe anlamında düzgün bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? Bütçem 4000 TL, zorlayarak 5000 TL yapabilirim daha üstü zor ondan dolayı boşuna Hawk'ın şu modelini falan alın demeyin bütçem yetmez.
 
5000 TL oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu almanız daha iyi olur.
Tam önerecektim. Sonra bir fiyatlara bakayım belki değişmiştir diyordum ki fiyatlar değişmemiş, fahiş olmuş. Bu koltuğu 10-15 yıl önce 300 liraya almıştım. Geçen sene 1500 TL idi. Şimdi 3489 TL olmuş. 3000 TL'ye ne alsanız zarar. Bence bu tarz klasik ve absürt olmayan fiyata bir koltuk alsanız daha iyi. En kötü ihtimalle 500-600 liraya çelik ayak ayarlarsınız ama 3000-4000 TL alacağınız fiyat-performans açısından aynı tatmini sağlayacaktır.
Not: Kendim de geçen sene aldığım için böyle diyorum. Enflasyon daha da artacağını düşünmesem bekleyin derdim de piyasa belirsiz en iyisi işinizi görecek ama hak ettiğinden fazla para almayacak bir ürün almak diye düşünüyorum.
Hayır. Benim kullandığım ürünün şuan stoku yok da bu sadece bir örnek, model. Evde yok ama bu ürünü 1-2 saat deneyimlediğim için örnek olarak verdim. Zaten sünger, plastik ve ayak malzemesi (ki bu yüksek fiyatlı modellerde bile genellikle ofis koltuk/sandalyelerinde poliüretan veya nikelaj tarzı oluyor) dışında konforu aşağı yukarı aynı oluyor. Daha önce araştırırken edindiğim bilgilerle biraz bir şeyler yazmıştım "Ofis ve Oyuncu Koltuğu Farklılıkları" başlığı altında belki yardımcı olur. Ha bu arada kullanıcı deneyimleri elbette önemli ama oturduğunuz yerde mağazası olan ürünleri mümkünse deneyin ve almadan önce ölçülere muhakkak dikkat edin zira herkesin kullanımı ve şansına göre fabrikadan gelen malzeme durumu farklı olabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı