Oyuncu koltukları

Makaleler
36
Yer
Sakarya
Ya şu oyuncu koltuğu satan üretenleri biri durdursun sanki bisiklet alıyoruz yola çıkacağız, aynı fiyattalar neredeyse.
Aerocool AC120 Profesyonel Oyuncu Koltuğu - Siyah/Kırmızı - Oyuncu Koltuğu - Çevre Birimleri
Şuna bakın sanki altın kaplanmışta bu kadar pahalı böyle oldukça alan sayısı az olacak bari fiyatı düşürün de alan çok olsun sermayaden kazanırsınız. Şimdi bisikletler de aynı dert var gibi ama o konuya girmeyeyim.

Adına oyuncu ekleyip üstüne 400/500TL daha katalım demekle olmuyor bunlar biraz satış politikanızı düzeyli belirleyin. Bu sadece belirttiğim koltuk için değil örnekti sadece. Diğer firmalar, yerli üreticilerde de aynı durum var.
Bu bir sitemdir, sonra düşünce karmaşaları çıkmasın.

Son düzenleme:
Rahatsız oluyorsan fiyatından almazsın. Ben de koltuk alacaktım, bel ve boyun desteği istedim ama gözüm renklerde ya da yarış arabası koltuğu şeklinde değil cebimin durumundaydı. Koçtaş'tan hem baş hem bel desteği olan koltuk buldum 340 lira gibi bir fiyata satın aldım, kullanıyorum. Her zaman görünüş için fazla para verecek kişiler olacaktır, sadece görünüş için değil premium için. Intel'in en üst seviye işlemcisi Pentium G4560'dan çok da pahalıya mal olmuyor ama G4560 300lira bandında, 6950X'in fiyatıını söylemek bile istemiyorum. Perofrmans farkı var diyeceksin ama dediğim gibi mal etme fiyatı o kadar da fark etmiyorken o kadar kar neden koyuyor Intel? Performans yanında Premium ürün satıyor da ondan.

Şu an özellikle görünüşün işlevden önde tutulduğu dönemde o tarz koltukların olması gayet normal, parası olan ve o tarzdan hoşlanan da alıyor br güzel. Alan memnun, satan memnun. Ucuza güzel gözüken ürünleri EVEREST'de yapıyor, kalite ortada. Turksit direk ucuza sandalye üretiyor, alan bin pişman.

Murat hocam kıskanmayalım şimdi birbirimizi, ferrari model koltuğunuz yok diye

Şaka öte yana, 280TL'ye aldığım koltuk şimdilerde 500'den aşağı satılmıyor. Türksit'in 250TL'ye sattığı sözde oyuncu koltukları da o parayı hak eder kalitede değil kesinlikle.
Bisiklet desen zaten en yakından takibinde olan insanlardanım forum içerisinde. Son 6 ayda özellikle ırzına geçtiler fiyatların. İnsanları aptal yerine koyuyorlar resmen ya.
Sahip olduğum bisikleti bugün toplamaya kalksam haberlere çıkarım "Güpegündüz gasp edildi" diye

Yani çok af edersiniz bizim g*tümüz ne zamandır bu kadar para eder oldu?

İstedikleri parayı verdiğimizden beri hocam. Satılmasa o fiyatta kalmazdı hiç bir şey. Satılıyor ki adamlar değişime gitmiyor. Koltuk bir yana sizin bisiklet işleri meraklısını ilgilendiren bir konu olduğu için oradan da kouyuyorlardır pay.

Bizim millet asgari ücret alır ama kahvesini Sturbucks'dan başka yerde içemez, böyle millete böyle fiyat.
Sosyal medya hesabına baksan kral Abdullah bin Abdulaziz'in torunu zannedersin.

Harcama bilinci yok abi harcama bilinci.

Ben kendi emektarımla gayet mutluyum, hastalıkta sağlıkta, mutlulukta üzüntüde, oyun geçememe sorunlarında, her zaman yanımda oldu 55 liraya almıştım gayette mutluyum Bir de anlamadığım şey 500 liraya oyuncu koltuğu satma taktiği şu. Bir koltuk alın, bir marka ekleyin, şekil verin, ve satarken başına XxXoYuNcUqOlTuĞuxXx koyarak satma planları. Bence çok saçma birşey ben alanlara da zengin diyorum ya da PBHD diyorum. Açılımı ise Parasını Boşa Harcayanlar Derneği...

Fakat ucuza bulursam acımam alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…