Hala daha "Fiyatları
biraz yükseltmişler dolardan dolayı" diyorlar

Kardeşim 300TL olan koltuk oldu sana 500TL. Denklem kurduğumuzda neredeyse
%70'lık zam oranı çıkıyor. %70 yahu %70.
Benim koltuğun incelemesini aç bak, aynı marka aynı piston aynı piston koruması aynı hareket mekanizması, birebir aynı hareket kabiliyeti. Yalnızca tasarım değişmiş, kol desteği farklılaşmış.
Hatta bu yeni modellerde kol hareket edemiyor, dezavantaj sayılır bendeki modele kıyasla.
Bu koltuğun hangi parçasını dışarıdan ithal ediyoruz biz? Hepsi Türkiye içerisinde rahatlıkla bulunabilen şeyler. Sünger yahu sünger, bildiğin kıytırık sünger

Suni deride de durum aynı.
El işçiliği de yurt içerisinde yapılıyor bunun, dolar kurundan ötürü %70 zam görmesine sebep olacak bir durum yok ki ortalıkta.
Bas bas bağırıyoruz pazardaki domates - biber fiyatlarından, hayatı pahalılaştırıyorlar, ayakta uyuyorsunuz. Biber de dolar yüzünden 9TL oldu değil mi

Şu fahiş fiyatlara bu kadar çabuk alışmayın gözünüze seveyim.
Bu fiyatlara bu koltuğa oturmakla o para karşılığı başka şeylere oturmak arasında inanın fark yok
@Buğra tulpar Medeni cesaretinden ötürü yürekten kutluyorum seni.
500TL'ye o çekyattan kaç tane alınıyor söyle de akılları başlarına gelsin biraz. Millet ev dönüşüyor yahu o paraya. Edeceği maksimum 300TL, 5 sene önce o parayı verdiğim için kaç tane aile büyüğümden azar işittim ben. Lükse kaçar bunlar, dikkat edelim lütfen, fırsatçılıktan başka bir şey değil bunların yaptığı.
Sahip olabilmek farklı şey, sahip olma bilincine sahip olmak çok farklı şey.