Oyuncu koltukları

Sadece oyuncu koltuğu için değil ki tüm koltuklar bu şekilde. Ofis, büro koltuklarının kalitelilerini 500'den aşağı bulamazsın. Asgari ücretli birinin iPhone aldığı bir ülkede neden alınmasın?

Param olsa alırım ki yok o yüzden fiyatları yükseltmişler, alçaltmışlar pek umrumda olmuyor. Ama enflasyondan en çok etkilenen ürün bir domates, iki oyuncu koltukları sanırım. 800 TL nedir ya? Öküz alırız o parayla. Benim kadar rahatına aşırı düşkün biri bile çok mesafeli bu oyuncu koltuklarına. Hangi koltukta var bu rahatlık? Sorarım size. Biraz uğraşınca arkaya da yatıyor.

Boyun desteği: ✓
Yakın bir priz: ✓
Alttan ısıtma: ✓
Rahatlık: ✓
Kafayı yan döndürüp sokaktan geçeni izleme: ✓

1db1a5c8-0ae7-43f8-8618-1fbeb11d4dc8.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim ferrari model koltuk da 5. senesiyle birlikte kollardaki deri soyulmaları yüzünden tüysüz tavuğa dönmüş durumda :) Çorap takviyesi ile hayatta tutuyorum, bu sırrı hep kendi içerimde taşıdım ancak artık birikti birikti ve taştı, itiraf ediyorum.

42a3b66c-75dd-4556-943a-009022c11fcf.jpg

Dosya Ekleri

• eZWScd0.jpg
    eZWScd0.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 378
Hala daha "Fiyatları biraz yükseltmişler dolardan dolayı" diyorlar :) Kardeşim 300TL olan koltuk oldu sana 500TL. Denklem kurduğumuzda neredeyse %70'lık zam oranı çıkıyor. %70 yahu %70.
Benim koltuğun incelemesini aç bak, aynı marka aynı piston aynı piston koruması aynı hareket mekanizması, birebir aynı hareket kabiliyeti. Yalnızca tasarım değişmiş, kol desteği farklılaşmış.
Hatta bu yeni modellerde kol hareket edemiyor, dezavantaj sayılır bendeki modele kıyasla.

Bu koltuğun hangi parçasını dışarıdan ithal ediyoruz biz? Hepsi Türkiye içerisinde rahatlıkla bulunabilen şeyler. Sünger yahu sünger, bildiğin kıytırık sünger :) Suni deride de durum aynı.
El işçiliği de yurt içerisinde yapılıyor bunun, dolar kurundan ötürü %70 zam görmesine sebep olacak bir durum yok ki ortalıkta.

Bas bas bağırıyoruz pazardaki domates - biber fiyatlarından, hayatı pahalılaştırıyorlar, ayakta uyuyorsunuz. Biber de dolar yüzünden 9TL oldu değil mi :) Şu fahiş fiyatlara bu kadar çabuk alışmayın gözünüze seveyim.

Bu fiyatlara bu koltuğa oturmakla o para karşılığı başka şeylere oturmak arasında inanın fark yok :)

@Buğra tulpar Medeni cesaretinden ötürü yürekten kutluyorum seni.
500TL'ye o çekyattan kaç tane alınıyor söyle de akılları başlarına gelsin biraz. Millet ev dönüşüyor yahu o paraya. Edeceği maksimum 300TL, 5 sene önce o parayı verdiğim için kaç tane aile büyüğümden azar işittim ben. Lükse kaçar bunlar, dikkat edelim lütfen, fırsatçılıktan başka bir şey değil bunların yaptığı.

Sahip olabilmek farklı şey, sahip olma bilincine sahip olmak çok farklı şey.

Hocam yapmayın, o paralara sırf bir aile geçiniyor. Şu fiyatı koyanlar hiç mi düşünmedi acaba koltuğun koltuk oluşundan başka ne gibi özellikleri var diye...

Verdiğin linkte görüleceği gibi 207 dolarlık ürünmüş. Ürün pahalı değil, paramız değersiz. TL fiyatlarına bakarsanız ucuz olan hiçbir ürün bulamazsınız.
Doları TL'ye çevireceklere hatırlatma: ABD'de dolarla kazanıp dolarla harcama yapılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı