Oyuncu koltukları

Hocam 800 TL ne diyeceğim de, bu ne DXRacer Tank Serisi 2100 TL'ye koltuk mu alınır :facepalm:? Gören sistem topluyoruz sanacak, bakın en iyi yanı ne biliyor musunuz? 3000 TL'den düşmüş :paragöz: (!) %29 indirim! Neyse ki bu sefer acımışlar, en azından indirim var. Benim mutfak koltuğumdan daha iyi olacağını düşünmüyorum. :puro:
Hocam sanırım yatağa falan da dönüşüyor.[emoji23]

Sent from my LG-D802 using Technopat mobile app

Gayet güzel ve şık oyuncu koltukları evet fakat fiyat olarak Türkiye'de bunu alabilecek kişilerin bütçesi belli. Oyunlara daha fazla genç kardeşlerimizin ilgisi var, bunları almak onlarında hakkı ama hangisi 700 TL'ye koltuk alacak ki? Zaten çoğunun doğru düzgün bir sistemi bile yok. Çok pahalı. Param olsa da almam açıkçası ama alan varsa da hayırlı olsun diyelim. 300-500 TL etiketinde güzel bir şeyler yok mu acaba?

Alttakini spotçuda görsen 400 TL vermeye kıyamazsın fiyata bak.

Neodesing Ndr340521 Yönetici Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bu nedir ya. Fiyatı yanlış okumadım değil mi? 6.000 falan yazıyordu? Dalga geçiyorlar ya da oturunca Uzay'a falan fırlatıyor olsa gerek. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı