Oyuncu kulaklığı önerisi

theFirst

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat piyasaya biraz baktım karar veremedim. Bu yüzden sizin yardımınızı almaya geldim 😁. Ayrıca fiyat çok da sıkıntı değil çünkü daha bir hedef belirlemedim yüksekse de biriktiririm, onda problem yok 🙂. Yeter ki çok uçuk kaçık bir şey olmasın.

Oyun olarak CS2 gibi Online oyunlar da oynuyorum ama Last of Us, RDR2 gibi hikayeli oyunlar da oynuyorum.

Kablolular çok hoşuma gitmiyor bu yüzden kablosuz tercihim. Ama daha kaliteli veya daha iyisi ise kablolu da tercih edebilirim.

Marka olarak da bir takıntım yok illa Logitech olsun ya da Razer olsun diye.

Ses kalitesinin iyi olması, ve -neredeyse yazarken unutuyordum- iyi de bir mikrofonunun olması kriterlerimden. Gerçekten sistemimde bir mikrofon yok ve bu çok can sıkıcı. En azından sonra mikrofon alana kadar güzelce idare etsin.

Fiyat belirlemediğim için tavsiye vermek zor olabilir ama şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu arada yazım yanlışlarını şimdiden mazur görünüz 😁.

Fiyat belirtmediğiniz için direkt atayım.

Razer Blackshark V2 Pro 2023

Bu kulaklığı kullanıyorum. Mikrofon kalitesi çok çok iyi. Ses kalitesi de benim için çok iyi. Ekolayzer ile uğraşarak istediğiniz sesi elde edebilirsiniz. Ben standart halinde kullanıyorum. Kendi içinde gelen 3 mod var: oyun, film, müzik. Bunlar dışında kendi ses profilinizi de oluşturabiliyorsunuz. Genel olarak sevilen bir kulaklık. Kalite konusunda üzmez. 2023 modellerinde dip ses sorunu mevcutmuş. Sadece benim başıma geldi sandım. Biraz araştırınca gördüm ki genel bir sorun. Şunu belirtmeliyim dip ses beni rahatsız edecek düzeyde değil ve sadece hiçbir ses çalmazken fark ediyorum. Yani benim için bir sorun sayılmaz. Deneme imkanınız varsa deneyin derim.

Fiyat belirtmediğiniz için direkt atayım.

Bende bunu söylicektim gayet güzel kulaklık bende kullanıyorum 5 aydır bende bir sorununu görmedim daha üstelik 7.1 özelliği var CS 2 tarzı oyunlar için öneririm bu kulaklığı.

Bende bunu söylicektim gayet güzel kulaklık bende kullanıyorum 5 aydır bende bir sorununu görmedim daha üstelik 7.1 özelliği var CS 2 tarzı oyunlar için öneririm bu kulaklığı.
Pro olmayanını kullanıyorum (V2 X White Edition) ses kartı olmadan bazı sıkıntıları var kulaklığın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı