theFirst
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat piyasaya biraz baktım karar veremedim. Bu yüzden sizin yardımınızı almaya geldim
. Ayrıca fiyat çok da sıkıntı değil çünkü daha bir hedef belirlemedim yüksekse de biriktiririm, onda problem yok
. Yeter ki çok uçuk kaçık bir şey olmasın.
Oyun olarak CS2 gibi Online oyunlar da oynuyorum ama Last of Us, RDR2 gibi hikayeli oyunlar da oynuyorum.
Kablolular çok hoşuma gitmiyor bu yüzden kablosuz tercihim. Ama daha kaliteli veya daha iyisi ise kablolu da tercih edebilirim.
Marka olarak da bir takıntım yok illa Logitech olsun ya da Razer olsun diye.
Ses kalitesinin iyi olması, ve -neredeyse yazarken unutuyordum- iyi de bir mikrofonunun olması kriterlerimden. Gerçekten sistemimde bir mikrofon yok ve bu çok can sıkıcı. En azından sonra mikrofon alana kadar güzelce idare etsin.
Fiyat belirlemediğim için tavsiye vermek zor olabilir ama şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu arada yazım yanlışlarını şimdiden mazur görünüz
.
Oyun olarak CS2 gibi Online oyunlar da oynuyorum ama Last of Us, RDR2 gibi hikayeli oyunlar da oynuyorum.
Kablolular çok hoşuma gitmiyor bu yüzden kablosuz tercihim. Ama daha kaliteli veya daha iyisi ise kablolu da tercih edebilirim.
Marka olarak da bir takıntım yok illa Logitech olsun ya da Razer olsun diye.
Ses kalitesinin iyi olması, ve -neredeyse yazarken unutuyordum- iyi de bir mikrofonunun olması kriterlerimden. Gerçekten sistemimde bir mikrofon yok ve bu çok can sıkıcı. En azından sonra mikrofon alana kadar güzelce idare etsin.
Fiyat belirlemediğim için tavsiye vermek zor olabilir ama şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu arada yazım yanlışlarını şimdiden mazur görünüz