Oyuncu Mause'ları oynayış fark ettirir mi ?

str0ke

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
51
Yer
İstanbul,Sarıyer
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ögrenci
4 Senedir casper mouse kullanıyorum. Şöyle Razer Deathadder 2013 gibi bir mouse alsam oynayışım fark eder mi? Şuan kullandığım mausun tuşuna basarken bile zorlanıyorum fakat iyi oynuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu mouse'ları özel tasarlanmış dış görünüşe kaliteye sahip. Eline yatkın. Maus hassasiyeti tamamen özelleştirilmiş ve kolaydır. DPI değişikli de cabası.
 
Ben Deathadder kullanıyorum. Hatta Blackwidow ile beraber. Eski fareyi de yanına koydum farkı görmek için ve gerçekten farkettiriyor. Eski farem klasik A4 Tech Ps/2 bağlantılı. Bununla oyunda arkama dönene kadar fareyi kaldırıp bir tur daha attırıyorum ama Razer'la tek hamlede her hareketi fareyi kaldırmadan yapıyorum. Bir de Razer baba silah gibi. Yani şöyle diyeyim, diğeri Glock ise Razer "Desert Eagle" diyebilirim. Abarttım mı acaba. :) yalnız alışman uzun sürebilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı