Oyuncu mouse önerisi

Muffasa

Femtopat
Daha fazla  
Fingertip tutuş şekline sahibim, kablosuz oyun performansı konusunda beni üzmeyecek gecikmesi düşük F/P bir mouse arıyorum şu anda furylevel1 çok önerdiler ama malzeme kalitesi konusunda emin olamadım ve gecikme değeri konusunda. Yardımcı olabilirseniz çok güzel olur bütçem 1500 civarı.(şu anda Rival3 kullanmaktayım farenin sol tıkı bozuldu bu sebepten değiştiriyorum).

Fingertip tutuş şekline sahibim, kablosuz oyun performansı konusunda beni üzmeyecek gecikmesi düşük F/P bir mouse arıyorum şu anda furylevel1 çok önerdiler ama malzeme kalitesi konusunda emin olamadım ve gecikme değeri konusunda. Yardımcı olabilirseniz çok güzel olur bütçem 1500 civarı.(şu anda Rival3 kullanmaktayım farenin sol tıkı bozuldu bu sebepten değiştiriyorum).

Bütçe kısıtlı olduğu için seçeneklerde kısıtlı, VXE R1 SE önerebilirim ancak stok olmadığı için FuryLevel Z1. Zaten benzer özelliklere sahipler.

Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi faredir kendisi öneririm.

Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi faredir kendisi öneririm.
Evet, fena değil. Bu bütçe için güzel bir seçenek. Bende VXE R1 SE kullanıyorum ve memnunum.

hocam z1 ile Darmoshark M3 arasında kaldım çok benzer fiyatlar , tüm değerleri de aynı fakat m3 2gün daha uzun kullanım süresine sahip fikrini almak isterim.

Evet, fena değil. Bu bütçe için güzel bir seçenek. Bende VXE R1 SE kullanıyorum ve memnunum.

Kral aynı şekilde sana da sormak isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı