Oyunda 92 derece laptop normal mi?

Hocam konuyla alakası yok ama ileride 16 ya da 32 GB RAM yaparsanız performansınız çok artacaktır.
şuan 32 gb bilgisayarım direk yükselttim

Yok hocam Frisby fnc 5230 st öyle inanılmaz bir soğutucu değil.
aynısını kullanmaktayım harika bir şey değil maalesef :D

Normal. BF2042 bazı stres testlerinden bile çok zorluyor işlemciyi. 90 dereceler de zarar vermez. Zaten laptop işlemcilerinin kullandığı voltaj da masaüstüne göre daha düşük. Anca performans düşebilir.
Anladım sadece insanı korkutuyor sıcak olması.Bazen masaüstü almadıgıma pişman ediyor

Hocam bir SS atabilir misiniz bir oyunda iken dereceleri gösterdiği yeri?
Oyundayken 2 uygulamanın da sıcaklıkları şu şekildedir.

Dosya Ekleri

• SICAKLIK.png
    SICAKLIK.png
    567,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Şu an 32 GB bilgisayarım direk yükselttim

Aynısını kullanmaktayım harika bir şey değil maalesef :D

Anladım sadece insanı korkutuyor sıcak olması. Bazen masaüstü almadıgıma pişman ediyor

Oyundayken 2 uygulamanın da sıcaklıkları şu şekildedir.

Tahmin ettiğim gibi. İşlemciniz throttle oluyor sonra tekrar düşüyor ama Omen hub göstermiyor. Tabii bu işlemcinin bir özelliği de olabilir. Şu anda kötü değil. Bir de Cinebench R23 ile multicore testi yapıp atabilir misiniz?

Tahmin ettiğim gibi. İşlemciniz throttle oluyor sonra tekrar düşüyor ama Omen hub göstermiyor. Tabii bu işlemcinin bir özelliği de olabilir. Şu anda kötü değil. Bir de Cinebench R23 ile multicore testi yapıp atabilir misiniz?
1691347988982.png

şöyle bir puan verdi burası mı? Doğru yaptım değil mi

Tam ortada bir puan. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok performansta sorun yok.

Aynı işlemciyle 9814 aldığımı biliyorum bence sorun var.

Yani bu sıcaklıklar dert edilecek bir şey değil diyorsunuz. Ki oynadıgım oyun BF 2042.Ayrıca laptop ve yaz ayındaytız vs

Hocam testi performans modunda ve laptop altında soğutucu varken yaptınız değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı