Oyunda Bilgisayarın Donması

ayberkeren

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık olarak birkaç oyunda yaşadığım sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. PUBG, CS:GO gibi oyunlara girdiğimde bilgisayar aniden donuyor. Ve ben bu durum karşısında hiçbir şey yapamıyorum. Bu durumda bilgisayarımı yeniden başlatmam gerekiyor bu neden kaynaklanıyor olabilir.

Not: Birkaç kişi bana ısıdan kaynaklı olduğunu dile getirmişti. Isı kontrolu nasıl yapabilirim ve ortalama bir işlemci ve ekran kartı sıcaklığı veya kullanımı % kaç veya kaç derece olması gerekmektedir?
Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Yaklaşık olarak birkaç oyunda yaşadığım sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. PUBG, CS:GO gibi oyunlara girdiğimde bilgisayar aniden donuyor. Ve ben bu durum karşısında hiçbir şey yapamıyorum. Bu durumda bilgisayarımı yeniden başlatmam gerekiyor bu neden kaynaklanıyor olabilir.

Not: Birkaç kişi bana ısıdan kaynaklı olduğunu dile getirmişti. Isı kontrolu nasıl yapabilirim ve ortalama bir işlemci ve ekran kartı sıcaklığı veya kullanımı % kaç veya kaç derece olması gerekmektedir?
Şimdiden teşekkürler...
Ekran kilitleniyor mu? Eger kilitleniyorsa anakarttan kaynakli ve ya hard diskinizden kaynaklaniyor olabilir.

öncelikle merhabalar ben bir konu actım devamında konuma verinlen cevaplara bile bakmadım cunku okadar bir forumda takılayım ve cevap vereyim diye ugrasan tipler varki adamlara format attım yazıyorum hala format at yazan bile olmus gelelim senin mevzuna arkadaşım bugun bu dk itibariylen yeni ekran kartı aldım yeni derken eski bendede hangi oyuna girsem donup kalıyordu ve bişey yapabıyordum bir hafta çözemedim format attım sıfır oldu pc ve ekran kartı sürücüsünü kurana kadar hiç bir donma falan bile yapmadı oyunlara girdim 3 , 5 fps ama donma yoktu ekran kartını tanımladım sonra ekran kartı çöp inşallah sıkıntısız bir cihaza tekrar kavuşursun not olarak bendeki donmalara ctrl alt delet tuşları vsvs hiçbiri işlemiyodu mecbur power a basılı tutarak gücü kesiyordum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı