tayfunyalcin
Hectopat
Daha fazla
Hocam sağdaki işlemci sol taraftaki ekran kartı fanı. Ekran kartı internette gezinirken çalışıyor sanırım çünkü fan küçük devirde olsa bile dönüyor hani fanın dönmedigi tek zaman kapalı kaldığı zaman diyebilirimTavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sitedeki ürünlere baktım aynı özellikte 3600 liraya var ama ekranı 15.6". Bugüne kadar hep 15.6 kullandım biraz da 17.3 deneyeyim diyorumTaşıması zor ama pek sıkıntı olmaz çantası var zaten. Hem dizi izlerken hem de oyun oynarken klavyenin alt tarafındaki avuiçimizi koyduğumuz boşluk büyük olduğu için daha konforlu olur diye düşünüyorum. Onun dışında dual fan var gayet güzel yalnız hava tahliye ızgarasının biri sağda
diğeri arkada. Acaba işlemci fan çıkış deliği hangisi bunlardan? Bir de oyun dışında Web'te gezinirken film izlerken falan ekran kartı fanı çalışıyor mu acaba? SSD eklemeyi direk satın alırken de yapabiliyormuşuz 300 liracık
FreeDos geldiği için Windows'u kurduktan sonra G2A gibi sitelerden key satın almayı düşünüyorum.
Düzeltme; G2A Windows lisansı satmıyor artık sanırım G2a'dan Windows 10 Pro Key Satın Alma
Onun yerine n11'de 60 liraya var. Kişisel ömür boyu lisansMicrosoft Windows 10 Professional 32-64 Bit Orjinal Lisans Türkçe - n11.com