Sorun: Çoğu oyunda ve GPU test programlarında bir süre çalıştıktan sonra (5-10DK) oyunun veya programın donması masaüstüne atması ve bir süre sonra Windows'un bildirim bölümünde uygulamanın grafik bölümüne erişimi engellendi hatasını göstermesi. Bazen CS GO oynarken yarım saat bir saat oynayabiliyorum hata vermeden ama Witcher 3 oynarken 2-3 dk içinde hata verebiliyor. OCCT programında Power bölümünde ekran kartım yüzde 100 de tam yük altında yarım saat ve daha fazla durabiliyor ama oyundayken hemen hata verip oyundan atabiliyor. Ekran kartının sıcaklık değerlerinde hiçbir sorun yok yük altında Max 72-73 derece oluyor. Çoğu oyun ekran kartını zorlamamasına rağmen sorun verip oyundan atabiliyor. Max Payne 3'te aynı şekilde. 150 küsür FPS almama rağmen bir süre sonra oyundan atıyor. Yine aynı şekilde ekran kartı sıcaklığı 70 dereceler bazında seyrediyor.
Sorunlar: MSI kombustor ve basemarkGPU testlerinde yarısında donup hata veriyor.
Sistemim Windows 10 Pro ve sistemim ve oyunların hepsi orijinal
Ekran kartı: RX 590 Nitro Plus s.e
İşlemci: R 5 3600X
RAM: 2x8 GB 3600 MHz
PSU: 650W 80+
Anakart MSI B450M'a Pro Max
Denediğim çözümler:
BIOS güncelledim. Ekran kartı driverını DDU ile silip tekrar kurdum. En güncel driver yüklü şu an.
Komutlarını ve bilimum CMD komutlarını denedim.
Ekran kartı güç kaynağı bağlantı ayarlarını tekrar tekrar kontrol ettim. Kabloları sök tak yaptım tekrar tekrar. Sistem soğutmasında ve fanlarda herhangi bir sorun yok.
Sorunlar: MSI kombustor ve basemarkGPU testlerinde yarısında donup hata veriyor.
Sistemim Windows 10 Pro ve sistemim ve oyunların hepsi orijinal
Ekran kartı: RX 590 Nitro Plus s.e
İşlemci: R 5 3600X
RAM: 2x8 GB 3600 MHz
PSU: 650W 80+
Anakart MSI B450M'a Pro Max
Denediğim çözümler:
BIOS güncelledim. Ekran kartı driverını DDU ile silip tekrar kurdum. En güncel driver yüklü şu an.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestorehealthKomutlarını ve bilimum CMD komutlarını denedim.
Ekran kartı güç kaynağı bağlantı ayarlarını tekrar tekrar kontrol ettim. Kabloları sök tak yaptım tekrar tekrar. Sistem soğutmasında ve fanlarda herhangi bir sorun yok.
Son düzenleyen: Moderatör: