Oyunlar artık zevk vermiyor

279683

Hectopat
Kendimi bildi bileli bilgisayar oynayan biriyim 5 veya 4 yaşında başladım galiba dayım 4 yaşında bilgisiyarımdan Counter-Strike 1.6 oynuyordum diyordu. Neyse şu an 15 yaşındayım ama artık oyunlar sarmıyor eskiden CS:GO GTA 5 gibi R6 gibi oyunlara saatlerimi gömüyordum fakat şu an en fazla 1 2 saat oynıyorum genelde müzik dinlemek için acıyorum bilgisiyarı oyun açsam 1 2 saat sonra sıkıntıdan patlıyorum.

Büyüdükçe tek başına online oyun giremiyorsun zaten. Ben CS:GO vb. oyunlara hiç tek başıma girmedim son yıllarda. Hikayeli oyun bulmaya çalışın bence, belki o tarz oyunlar hoşunuza gider.

Forumdaki bugün gördüğüm ya 2. ya da 3. konu bu. Herkes aynı sorundan müzdarip. Ya büyüdük ya da pandemi yüzünden evde kala kala dışarıyı özledik. Oyunlar sıkıcı geliyor.

Forumdaki bugün gördüğüm ya 2. ya da 3. konu bu. Herkes aynı sorundan müzdarip. Ya büyüdük ya da pandemi yüzünden evde kala kala dışarıyı özledik. Oyunlar sıkıcı geliyor.
Gerçekten de öyle. Üniversite açıkken 11 e 11 futbol maçları yapıyorduk arkadaşlarımızla. Hiç bir oyun o zevkin yerinin tutmaz yani. Bir de çıkmışsın okuldan hazırlık sınıfısın zaten.(4 saat ders).. neyse az kaldı az...

Arkadaşsız oyun oynayınca gerçekten hiç sarmıyor. Sanal arkadaşlar bile zevk vermiyor.

Büyüdükçe tek başına Online oyun giremiyorsun zaten. Ben CS:GO vb. oyunlara hiç tek başıma girmedim son yıllarda. Hikayeli oyun bulmaya çalışın bence, belki o tarz oyunlar hoşunuza gider.

Hikayeli oyun çok denedim Witcher 3 gibi en fazla 25 saat oynıyıp sıkılıp salıyorum hikayeyi bir de benim kuzenim var hep onla oyun giriyoruz ama yine de sarmıyor.

Kendimi bildi bileli bilgisayar oynayan biriyim 5 veya 4 yaşında başladım galiba dayım 4 yaşında bilgisiyarımdan Counter-Strike 1.6 oynuyordum diyordu. Neyse şu an 15 yaşındayım ama artık oyunlar sarmıyor eskiden CS:GO GTA 5 gibi R6 gibi oyunlara saatlerimi gömüyordum fakat şu an en fazla 1 2 saat oynıyorum genelde müzik dinlemek için acıyorum bilgisiyarı oyun açsam 1 2 saat sonra sıkıntıdan patlıyorum.
Ben de aynı durumdayım. Bir zevk aldığım oyunlar vardı, şimdi o da yok. 😞

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı