Oyunlar şiddete neden olmaz!

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Oyunlar şiddete neden olmaz! Oyun oynamamıza engel olan şeylerdir bizi şiddete iten!
3b6e9X7.jpg

Wolfteamı bıraktığım zaman sigarayı bırakmış kadar havalı hissetmiştim kendimi...

Wolffteam hastalıktır.

Ben 3 ay Wolfteam oynamıştım diğer oyunlara hiç oynamak istemiyordum Wolfteam bana ilk başlarda eğlenceli geliyordu ama sonra Battlefield 3'ü gördüm.
Çevremdekiler ''kırmızı takım yeniyor veya mavi takım kazandı'' seslerinden rahatsız oluyorlardı onlar oynamıyordu ama ben oynadığım için pasif oynayıcı olmuşlardı. :D
Ben Wolfteam'ın başından kaltıktan sonra gözlerim parçalanıyordu :D ve Battlefield 3'ü alarak Wolfteam'ı bıraktım şuana Wolfteam'ı bıraktığım için mutluyum.

Wolfteam bırakma sitesi : Battlefield [Official Site]
:)

Wolfteam bende bıraktım, online oyunları bıraktım hepsi para üzerine kurulu.
Parası olan kral olmayan ortada, gelip seni kral adamlar döver tatmin olur sen sinir hastası bu yüzden oynamıyorum.
Bir tek online oyun oynuyorum şimdi Wold of Tanks.
Eğer bu oyun wolfteam, metin2, knight online,... oyunlar gibi tamamen paraya dayalı olsa idi oynanmazdı.
Para harcıyorsun ama yukarıda saydığım oyunlar yanında Wold of Tanks bedava kalır.
Düşünsene Türk oyun şirketlerinin Wold of Tanks'ı yaptığını tankına top takamazsın para basmadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı