Oyunlar sıkıyor

Fazla arkadaşım yok maalesef kafamı dağıtmak için müzik dinliyorum veya anime izliyorum bütün gün.

Benim de neredeyse hiç arkadaş yok gibi bir şey, öylesine evde takılıyom herkes aynı.
Ben şahsen evde boş oturmayam diye kas yapmaya karar verdim iyi kötü bir şey yaptık.
Aile üyeleri ile takılmayı deneyin ben babamla durmadan takılırım benimle kafa dengi olabiliyor.

Bir de siz gene de, sadece anime ve müzik dinlemeyi kesin bence, çoğu kişide kötü etki oluyor.
(Aman yanlış anlamayın, herkes aynı değildir biliyorum)
Millet oyun oynamaktan sıkılıyor biz oyun oynama hayali kuruyoruz vay arkadaş.

Vallahi bana da olmuştu EA Play almıştım ama 3 oyun bitirip bırakmıştım.
Bazen bir zaman geliyor istediğin bir şey olsa da almıyorsun.
Bizim buralarda buna bruh moment denir.

Beni genel oyunlar sıkıyor hocam kütüphanede 150 tane oyun var.
Hocam kendinizi geliştirmeyi deneyin erken kalkmak çok önemli bir husus ayrı olarak ahlaki açıdan kendini geliştirmek için kitaplar var onları okumayı deneyin ilginiz varsa yazılım öğrenin yanında ingilizcenizi geliştirmeyi unutmayın bunları yaparken hayattan zevk alacağınızdan eminim, inanın ki insanın her gün bilgisayarda vakit öldürürken içi huzursuz oluyor birçok kişide vardır bu durum.

Benim de neredeyse hiç arkadaş yok gibi bir şey, öylesine evde takılıyom herkes aynı.
Ben şahsen evde boş oturmayam diye kas yapmaya karar verdim iyi kötü bir şey yaptık.
Aile üyeleri ile takılmayı deneyin ben babamla durmadan takılırım benimle kafa dengi olabiliyor.

Bir de siz gene de, sadece anime ve müzik dinlemeyi kesin bence, çoğu kişide kötü etki oluyor.

Günde 10-15 saat arası bakıyorum kafamda yankilanmasi dışında bir sorun yok.

Hocam kendinizi geliştirmeyi deneyin erken kalkmak çok önemli bir husus ayrı olarak ahlaki açıdan kendini geliştirmek için kitaplar var onları okumayı deneyin ilginiz varsa yazılım öğrenin yanında ingilizcenizi geliştirmeyi unutmayın bunları yaparken hayattan zevk alacağınızdan eminim, inanın ki insanın her gün bilgisayarda vakit öldürürken içi huzursuz oluyor birçok kişide vardır bu durum.

Hocam telefon veya bilgisayar dışında sarmıyor fakat onlardanda sıkılıyorum yavaş yavas yapacak bir şey yok.

Bilgisayarda yazılım öğrenebilirsiniz hocam İngilizce'ye yatkınlığınız varsa onu da ilerletebilirseniz mükemmel olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı