Oyunlara gelen zam

Ya bir bitmediniz be. Sen ne yapıyorsun bir söylesene. Sanki bana Astronot ülkeye katkısı milyon dolarlar da gelip burada akıl veriyor millete. Ekonomiyi düzeltmek vatandaşın değil yetkililerin görevi. Batırırken halka sormadılarsa düzeltirken de sormayacaklar. Gerçi fatura yine bize kesilecek orası ayrı. Milletin 2 zevki var ona da karışmadan edemiyorsunuz.

Saçmalamayın, bu yorumları yapan insanların okumadığı kitap izlemediği belgesel yoktur.Ayrıca herşeyde fikirleri vardır ve herşeyi doğru bilirler.Kültür seviyeleri nirvanaya ulaştıkları için bizim gibi oyun oynayan kitleleri hor görürler.

Gayet de vatandaşın görevidir, sen bunlara rağmen oy atıyorsan demek ki razısın burada yetkili halkın tepkilerine göre davranır sen ne zaman gördün bu halkın şikayetçi olup protesto ettiğini doğru düzgün?

Tek vasfı oyun oynamak olup tembel insanlara üretim aşılamak suç sayılıyor bu ergen kardeşlerimize, dolayısıyla bu ülkede ilerlemede kat edilemiyor bir kez daha kanıtladığınız için teşekkürler.

Tabii canım. Çok basit bekleyin ben şimdi seneye RDR2 klasmanında oyun çıkaracağım Steam'de. Sanki bu işin içinde maddi imkanlar, destekler yokmuş gibi konuşmayın.

Tabii canım. Çok basit bekleyin ben şimdi seneye RDR2 klasmanında oyun çıkaracağım Steam'de. Sanki bu işin içinde maddi imkanlar, destekler yokmuş gibi konuşmayın.

Sana AAA oyun yap diyen yok kendi çapında başla ve büyüt, zor değil ama tembelsin.

Arkadaş bence tepki çekmek için yapıyor ya bu kadar olamaz vallahi takmamak lazım böylelerini.

Sana AAA oyun yap diyen yok kendi çapında başla ve büyüt, zor değil ama tembelsin.

Evet dostum haklısın. Triple A oyun yapamam. Hatta indie oyun bile yapamam. O zaman Türk yapımcı arkadaşlarımızı maddi olarak destekle ve güze bir oyun çıkarsınlar. Ha deyince oyun çıkmıyor. Bana tembel diyen sen hangi oyunu yaptın

Arkadaş bence tepki çekmek için yapıyor ya bu kadar olamaz vallahi takmamak lazım böylelerini.
Forumda 1.ayı bile dolmamış.

Doğru düzgün bir argümanın varsa bekliyorum kendi çapınızla bir yerden vurmaya çalışarak aciz gözüküyorsunuz.

Forumda zaman gecirince ne oluyor daha mı çok elit veya zeki oluyorsun?

Napalım hocam? Halkın yarısı memnun yarısı değil. Ben memnun değilim diye ben niye oyun oynayamıyorum? 18 19 yaşımda gidip oyun mu yapacağım oynamak istiyorum diye? Ben belki bunla ilgilenmiyorum? Daha iyi yemek yemek istemek için illaha aşçı mı olmam lazım mesela? Saçma sapan fikirlerinizi gidin başkasına anlatın bizim karnımız tok.

Batu Z ve luci izlemiş. Tembelsin kalk ve oyun yap. Şikayet etmeyi bırak ve işe koyul. Değişimin kendi ol. Öyle bir oyun yap ki herkes hayran kalsın kafasında yaşı küçük muhtemel. Ya da mesaj yağmuru için troll yorum atıyor. Boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…