Oyunlara gelen zam

Ben yaz indirimlerinde istediğim her şeyi aldım. Tek üzüldüğüm şey yeni çıkacak CoD oyunları

Bazı oyunlara zam gelmedi. İndirimli fiyat bitince zam geldiğini düşünen akıllı bir topluluk var. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Zam gelen oyunlar elbette mevcut ama önüne gelen her oyunu paylaşıp zam geldi diyorlar.

Evet konuyu açan arkadaşım sana diyorum, paylaştığın fotoğrafta ki hiçbir oyun zamlanmamıştır. Eski zamlar ile yeni zamları karıştırıyorsunuz.

Oyundan oyuna değişir aslında ne kattığı ya da katmadığı misal strateji oyunları beynin sol lobunu geliştirir veya refleks açısından daha gelişmiş olursun. Ama iş hayatında hiç bir şey katmaz orası ayrı.

Affedersiniz ama isterse 5000 veya 10000 TL olsun hak ediyor bazıları. Hiç kusura bakmayın ama o bazıları bunu istiyorlar. Açlıktan yerlerde sürünmeyi bile hak ediyorlar.

Bence fiyatlar iyi (!).

Batu Z izleyen tayfadasınız gibi spor yapmadığımızı nereden biliyorsunuz kendinizie bir şey katacak demişsiniz oyunun bana bir şey katmadığını nereden biliyorsun? Oyunlar bana büyük ilham kaynağı oluyor çocukken Minecraft'tan İngilizce birçok kelime öğrendim RDR2'yi oynarken anlamadığım için ingilizceyi geliştirmeye heves ettim ve İngilizce dersine bayılmaya başladım oyun oynayanlar asosyal ve hayatsız değildir.

Bana dokunmayan yilan bin yaşasın.
Size guzel oturmus hocam.

Evet öyle oyu verirken herkes kendi çıkarı için verdi bundan sonrası da çok önemli değil açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…