Oyunlara gelen zam

Bazı oyunlara zam gelmedi. İndirimli fiyat bitince zam geldiğini düşünen akıllı bir topluluk var. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Zam gelen oyunlar elbette mevcut ama önüne gelen her oyunu paylaşıp zam geldi diyorlar.

Evet konuyu açan arkadaşım sana diyorum, paylaştığın fotoğrafta ki hiçbir oyun zamlanmamıştır. Eski zamlar ile yeni zamları karıştırıyorsunuz.
 
Oyundan oyuna değişir aslında ne kattığı ya da katmadığı misal strateji oyunları beynin sol lobunu geliştirir veya refleks açısından daha gelişmiş olursun. Ama iş hayatında hiç bir şey katmaz orası ayrı.
 
Oyunlara gelen zamlar konusuna değinmek istiyorum. Aşağıya fotoğraf bıraktım.

Eki Görüntüle 1873265

Forza Horizon'un ikili paketi, Microsoft'un uçak Simulator oyunu vs vs. 1000 TL üzerinde oyunlar görmeye başladık. Oyun oynamakta mı lüks oldu acaba? Korsan oyun indirmek gibi durumları desteklemiyorum ama her insanın 1 oyuna 1000 TL verecek düzeyde para harcayacağını düşünmüyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Steam yerine daha uygun fiyatlara sahip, başka bir Platform'u mu kullanıyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz bu konuda, sizin fikirlerinizi alalım :)

1690114154498.png


Bence fiyatlar iyi (!).
 
Oyun oynayarak eğlenmek fakir insanların işidir. Tabii Türkiye'de oyun oynamak da fakir insanlar için zor orası ayrı. Ben kendinize bir şeyler katacak aktivitelerle ilgilenmenizi öneririm en basitinden her insanın yapabileceği spor mesela. Rahata alışmayın. Oyun size 20 yıl sonra hiçbir şey kalmayacak.

Batu Z izleyen tayfadasınız gibi spor yapmadığımızı nereden biliyorsunuz kendinizie bir şey katacak demişsiniz oyunun bana bir şey katmadığını nereden biliyorsun? Oyunlar bana büyük ilham kaynağı oluyor çocukken Minecraft'tan İngilizce birçok kelime öğrendim RDR2'yi oynarken anlamadığım için ingilizceyi geliştirmeye heves ettim ve İngilizce dersine bayılmaya başladım oyun oynayanlar asosyal ve hayatsız değildir.
 

Geri
Yukarı