Oyunlara para vermek aptallıktır algısı

Ülkemizde oyuna para vermeyenlerin sayısı oldukça fazla. Genelde çok iyi sistemler toplarlar ama dünyanın en uyanık insanları olduklarından ötürü oyuna para vermezler. O malum kişilerin meşhur sözleri:
''Ya oyun 200 lira ne gerek var para vermeye çek torrentten bak keyfine.''
''O kadar para verdim sistem topladım alnımda enayi mi yazıyor? Oyuna para vermem''
''Oyunda subliminal mesajlar var beynimizi yıkıyorlar onlara para kazandırmam ben'' vs. vs. daha çok örneği var.

Birde parası olmadığı ve oyun alamadığı halde para verip oyun alanlara çemkiren 12-18 yaş arası çocuk ve ergen tayfası var. Genelde ego ve duyar kasma konusunda çok iyidir bu kardeşlerimiz. Onlara göre de oyuna para vermek aptallıktır. Çok iyi klavye delikanlılığı da yaparlar. Bu tayfa da unutulmamalı.

Eh işte dünya böyle, zaten bazı şeylere bu kadar önem verilmese bu kadar ünlü ortaya çıkmazdı.
Emin olun çoğu YouTuber'in bilgi harcı sıfır. Onları bilgili yapanların çoğu onların takipçileri... Yani aslında YouTuber'lık yeteneği daha çok takipçilerde varmış gibi...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı