Oyunlara param yetmiyor

• Konuyu başlatan ewig
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 141
  • Görüntüleme 11.452
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar gerçekten bazılarının insanlarının empati yeteneği yok sanırsam. İnsanların bir oyuna 500TL verecek durumu yok. RTX3090 bilgisayarı olsa bile bu onun alabilecek durumu olduğu anlamına gelmez, işleri bozulmuş başına kötü bir olay gelmiş işten ayrılmak zorunda kalmış olabilir ve bir dünya sebep. Bizim gibi düşük ülkelerde korsan bir gerçek maalesef bunu anlamanız şart bence.

Aslında farklı bir bakış açısından bakarsak oyuna 200 TL'yi çok gören bir bireyin alacağı sistem de 5000 TL'den fazla olmaz ki bu sistemle de o 200 TL'lik oyunu zaten oynayamaz.
Örneğin Babam.

Şu yazılanlara bak gördükçe sinirim bozulduğundan gülüyorum :D
Eki Görüntüle 999459

Ekran Alıntısı 5.PNG

Dostum kimden bahsediyorsun bilmiyorum fakat insanlara hakaret edemezsin ayrıca bu yazdıklarından sonra aynı şeyi ben de senin için düşünüyorum.

@endobero2 ben de FPS oyunlarını çok seviyorum. Her yeni oyuna 400-500 TL veremeyeceğim için alabileceğim oyunları oynuyorum. PUBG'ye zamanında 69 TL verip 1600 saat oynadım mesela. Piyasada yalnızca 500 TL'lik oyun yok. Aylık kiralama ile BF gibi güzel oyun serileri de gayet oynayabiliyor. Keşke alım gücümüz daha yüksek olsa ama çözüm yokmuş gibi korsanı haklı çıkarmak yanlış. Epic Games son bir sene içinde onlarca bedava oyun verdi. Hepsini oynamaya kalksan yüzlerce saatlik içerik var. Bu oyunlardan bazıları yeni çıkmış veya popüler olan büyük yapımlardı da aynı zamanda. Oyun oynamayı seven dar gelirli için de seçenek çok.

Arkadaşlar @Alexander The Great adlı kullanıcı yüksek ihtimal trolldür. Hiçbir şekilde kanıt sunmuyor sadece lafta arkadaş neyse kendisine hayatta başarıları diliyorum. Moderatörlerden gereksiz mesajlarını silmesini istiyorum.

Arkadaşlar insanların sistemi güzel diye bir oyuna 500 TL verecek halleri yok. Adam diyor ki sistemi güzel oyun neden alamıyor diyor. Ulen 8k bilgisayara vermek var 8k terliğe vermek var. Adam 8k verebiliyor ama oyuna veremiyor. Bunu düşünemiyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı