Oyunlara param yetmiyor

Her ne kadar forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı kesinlikle ama kesinkle hiçbir şekilde önermediğim ve teşvik etmediğim fakat kendimin kullandığı bir yöntem olan korsan kullanım ile oyunları korsan kullanabilirsiniz. Öyle hiçbir zararı da olmuyor. Sadece bazı oyunlar multiplayer olmuyor o kadar. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum yoksa forumda ceza yiyorum.

Hocam tamamen güvenli var mı söyleyin biz de bilelim hangi siteymiş bu?aşağılamıyorum sadece merak ettim benim de oyunlara param yetmiyor güvenli site bilmediğim için indiremiyorum.
 
Hocam tamamen güvenli var mı söyleyin biz de bilelim hangi siteymiş bu?aşağılamıyorum sadece merak ettim benim de oyunlara param yetmiyor güvenli site bilmediğim için indiremiyorum.
Key girmeli krekler tamamen güvenli. Öyle kırılmaması için uğraşılmamış yazılımların krekleri düzgün çalışır ve güvenlidir. Keygenli krekler de güzel çalışır ama bazen antivirüse uyarı verdirir. Onun haricinde çoğu krek güvenlidir abuk subuk sitelerden indirilmediği sürece hiçbir problem olmuyor. Toplumda yanlış bir algı var. Direkt site ismi vermem forumda sorun oluşturabilir. Bir sürü site var. Zamanla bu konu hakkında deneyimlendikçe yeni siteler keşfediceksiniz. Fakat birdaha belirtmek istiyorum forum kurallarına aykırı olduğundan kesinlikle hiç bir şekilde korsan kullanımı önermiyorum.
 
Merhabalar yeni aldım sistem 8 ay çalışıp her şey gayet güzel ama oyun alacak bütçem yok zaten pandemi dolayısı ile durumumuz da iyi değil pek ama böyle boş boş durmak istemiyorum madem oynayamayacağım neden aldım diyorum korsan kullanmayı istemiyorum ama bazen mecburum buna diyorum sizce ne yapmalıyım? Çok sıkılıyorum.

Icimden geldi, steam kullanicini soyle, hangi oyunu/oyunlari istedigini yaz, sana ben hediye olarak alacagim.
 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim öyle kötü bir amacım yoktu kızanlar olmuş ama sordum ne yapabilirim diye herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Icimden geldi, Steam kullanicini soyle, hangi oyunu/oyunlari istedigini yaz, sana ben hediye olarak alacagim.

Düşünceniz için teşekkür ederim hocam ama yine de sizi zorlamak istemiyorum olsun korsan indireceğim mecburen teşekkür ederim herkese.
 
Hocam gidip RDR 2'yi alamayabilirsiniz ama Steam de oyunlar aşırı büyük indirimlere giriyor fırsat kovalayarak çok ucuza oyun alınabilir hemen örnek veriyorum.

Witcher 3 GOTY 15 TL.
Witcher 2.5 TL.
ETS 2 (geçen günlerde 9 TL oldu)
GTA 5 (Epic Games hesapları satılıyor 5 10 TL)
Sherlock Holmes devils daughter (geçen günlerde 2 TL'ye aldım)
Little nightmares (geçen hafta 6 TL idi)

Şurası toplam 45 TL civarı yapıyor yani asgari ücretli biri burayı yarım gün çalışarak alabiliyor toplasan 2 ayda anca bitirirsin bu oyunları gidip RDR2 Cyberpunk 2077 oynayamazsın ama ucuza da oyun oynanır bu yazıyı da eleştirmek amaçlı yazmadım bilgilenmeniz için yazdım.

 
Yahu arkadaşlar korsan indirin deyince neden kızgın atıyorsunuz?

Bu forum'da iki gerçek olan gerçek;

1. Herkes'in yaşı profildeki gibi doğru değil

2. Forum'un %50'si korsan kullanıyor.
 

Geri
Yukarı