Oyunlara param yetmiyor

Biliyordum bu savunmanın geleceğini. Yazdığımı bir daha okuyun, oynamasın yasak vs. Demedim. Sadece durumu olmayanlar oynayınca sorunsuz olmuyor. Durumu olsa da olmasa da hırsızlık sonuçta. Bunu bilerek kullanılması gerekiyor. Yoksa kullansın, kullanmasın banane.
Hırsızlık yapıyor olmuyor, hırsızdan oyunu alıyor, arada fark var.
Yani şu şekilde;
Senin birisi telefonunu çaldı, ve normal bir vatandaşmış gibi telefoncuya sattı, telefoncu'da telefonu yardım için bir arkadaşa verdi, burada o arkadaş hırsızlık yapmış olmuyor.

Sadece telefona ihtiyacı olduğu için gidip telefoncu'dan telefonu alıyor.
 
Hocam forum üzerinde Cyberpunk gibi bir oyunu bile 5TL'ye satan arkadaşlar vardı. Onları takip ederek alabilirsiniz :) 300TL vermek yerine 5TL gibi bir fiyata alırsınız. Lakin ortak hesap.
 
unknown-3.png
 
Moderasyon bile onaylamış konuyu. Yapacak bir şey yok, mürai olmaya hiç gerek yok. Bilgisayarınıza zarar gelmesi, bilgilerinizin ele geçirilmesi riskini göze aldığınız sürece istediğiniz gibi korsan içerik kullanabilirsiniz, etik olup olmaması sadece ve sadece sizi ilgilendirir. Ben oyunu alıp 20 kişiye o hesabı satarsam bunun etik olarak korsandan hiçbir farkı kalmıyor, yapımcıya giden para aynı. Hatta yapımcının emeğiyle ben para kazanmış oluyorum, bunun etiğini de tartışırsınız. Bunun dışında, @mehmet_yldz kaç yaşınızdasınız?
 
Merhabalar yeni aldım sistem 8 ay çalışıp her şey gayet güzel ama oyun alacak bütçem yok zaten pandemi dolayısı ile durumumuz da iyi değil pek ama böyle boş boş durmak istemiyorum madem oynayamayacağım neden aldım diyorum korsan kullanmayı istemiyorum ama bazen mecburum buna diyorum sizce ne yapmalıyım? Çok sıkılıyorum.

CS:GO oynayıp, kasa veya silah düşürüp, onları satarak para kazanabilirsiniz.
 
Burada korsana destek yok deyip herkesi kendi gibi zengin sananlar gelmeden hemen sana şunu söyleyeyim indir korsan kafana göre milyonlarca alıcısı var oyunların onlar kendilerini kurtarır önemli olan sistemini kurtarman virüs indirmeden krallar gibi oyna eğlen sıkılınca sil başka yükle iyi oyunlar ha bir de virüs bulaştırma.
Dostum Discord'un varsa sana Epic Games hesabımı verebilirim. @mehmet_yldz
hediye olarak
profil fotoğrafın çok iyimiş nerden buldun ?
 
Aylık 30 TL'ye Xbox Game Pass al. Baya Zengin kütüphanesi ve güzel oyunlar var. Her oyuna ayrı ayrı para vermektense aylık vermek ve onun dışında sadece çok istediğin oyunları satın almak çok daha mantıklı olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı