Oyunlara T.C. kimlik ile kayıt olmak

Konuya bakarken gülmekten kendimi tutamadım, T.C. kimlik sistemi getirilirsin ertesi gün Valorant'ın veri tabanına bir şey olduğunda adınıza yapılacak işlemler kimseyi bağlamayacağı için sadece -200 derece bir su içmeniz yeterli gelecektir.
Aynı risk kimlik isteyen diğer platformlarda yok mu?

Bence getirilmeli Valorant'ta 9 yaşındaki veletlerin trollemesin.

Sizce oyunlara artık T.C. Kimlik numarası ile kayıt olmak getirilmeli mi?

Bence getirilmeli Valorant'ta 9 yaşındaki veletlerin trollemesinden bıktım.

Kardeşim bilmemde bunun cezası hafif olmaz karşıdaki şirket eğer ceza yerse sizde işbirliğinden ceza yersiniz adam hapis yer belki sizde yersiniz hocam bunun şakası yok ama bence her oyuna ses getirilmeli ses ile yaşın kaç olduğunu anlayabilmeliler.

Kardeşim bilmemde bunun cezası hafif olmaz karşıdaki şirket eğer ceza yerse sizde işbirliğinden ceza yersiniz adam hapis yer belki sizde yersiniz hocam bunun şakası yok ama bence her oyuna ses getirilmeli ses ile yaşın kaç olduğunu anlayabilmeliler.
11 yaşında borazan gibi sesi olan çocuk geçsin o zaman, saçma saçma konuşmayın lütfen. Yaş meselesi değil bu, görgü ve ahlak meselesi.

Ses ile anlamak bayağı kompleks bir şey. Çok fazla denklemi hesaba katmak gerek. Hatta imkansıza yakın.
Arkadaşım oyunlar herkes için demek ki iyi oynayamiyorsun rütben düşük çocuklar geliyor karşına.
Bu düşünce dünyanın en saçma düşüncesi falan sanırım. Ne yani herkes iyi oynamak mı zorunda?
Ve de belki konu sahibi unrated girmekten hoşlanıyor, olamaz mı?

Ses ile anlamak bayağı kompleks bir şey. Çok fazla denklemi hesaba katmak gerek. Hatta imkansıza yakın.

Bu düşünce dünyanın en saçma düşüncesi falan sanırım. Ne yani herkes iyi oynamak mı zorunda?
Ve de belki konu sahibi unrated girmekten hoşlanıyor, olamaz mı?
Unrated girmeyi seviyorsa cefâsına katlansın, ben ondan önce doğdum ben olgunum diye bir mesele yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı