Arkadaşlar sorun kullandığınız monitörde. Ar-Ge departmanları boşuna yok, bu sorunda flicker diye geçer hatta ghosting bile titremelere neden oluyor, kendim bundan önceki Samsung VA panelli monitörümde çok yaşamıştım.
Boşuna Anti-Flicker özelliği eklemiyorlar monitörlere. Anti-flicker + FreeSync ya da G-Sync ekran kartınıza göre uygun olan monitörü kullanın bu sorun kalmayacaktır.
Anti-Flicker ve FreeSync monitör kullanıyorum, oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum cam gibi görüntü. Sadece masaüstünde chrome simgesi vs tırtıklı olabiliyor. Benim monitörüm 27" 1080P NanoIPS panel ve 27" olduğu için 1080P çözünürlük az geliyor, 2K'ya aldığımda masaüstü çözünürlüğünü o da düzeliyor.
Yani bir driver sorunu değil, ekran kartlarınızda gayet düzgün çalışıyor merak etmeyin, kaliteli bir monitör sizi bu rahatsızlığınızdan kurtaracaktır.
@Recep Baltaş için diyorum. Ayrıca kendisi inanılmaz ilgili biridir, daha önce yaşadığım ve ulaştırabildiğim sorunlarda cidden yardımcı oldu, yeri geldi TW ile PC'me bağlanıp sorun çözdüğü oldu, (RDR 2) açılmıyordu ve halletti. Sizi kasanızla birlikte ofisine çağırsa, Technopat ofisinde kullanılan monitörler büyük ihtimal anti-flicker, freesync ve ghosting problemi olmayan monitörler olduğu için, sorun ofiste belli olmayacaktır.