Oyunlarda eğlenememek

Pyke_Tyson

Centipat
Daha fazla  
İlk bilgisayarı topladığımdan beri aynı oluyor. Nedense oyundan çok FPS'e dikkat ediyorum. 3-5 FPS için ayarlar kısmında saatler harcıyorum. Bu his bana çok zarar veriyor. Özellikle Fortnite gibi oyunlarda güzel FPS'ler almama rağmen hâla daha fazla istiyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Nedense videolardaki o yumuşak görüntü oyunları oynarken hissettirmiyor. Belkide gerçekten monitörümle alakalı ancak uzun süredir aynı monitörü kullandığım için farkı anlayamıyorum. Yardmcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben HP Victus kullanan bir öğrenciyim ve ben Victus'u popüler olmadan önce almıştım çok güzel bir şekilde kullanıyorum sadece sorun şu çok ısınmasını derst ediyorum ve GTA V gibi oyunları FPS şarj harici düşüyor ve eğer PC kasmıyorsa bence kafaya takma ama senin paran varsa al kral en iyi sistemi topla sevgilerle berk :D

Merhaba ben HP Victus kullanan bir öğrenciyim ve ben Victus'u popüler olmadan önce almıştım çok güzel bir şekilde kullanıyorum sadece sorun şu çok ısınmasını derst ediyorum ve GTA V gibi oyunları FPS şarj harici düşüyor ve eğer PC kasmıyorsa bence kafaya takma ama senin paran varsa al kral en iyi sistemi topla sevgilerle berk :D
Yan8tın için teşekkürler

Sorun sadece FPS ile değil, aynı zamanda grafik ayarlarıyla da ilgili olabilir. Bunlarla biraz oynamaya değer olabilir, örneğin görüntü kararlılığını artırmak veya oyunun hissini iyileştirmek için bazı efektleri azaltabilirsiniz. Ayrıca, fark ettiğiniz gibi, belki de monitörünüz yüksek FPS'de görüntüyü en üst düzeye çıkarma yeteneğine sahip değildir.

Sorun sadece FPS ile değil, aynı zamanda grafik ayarlarıyla da ilgili olabilir. Bunlarla biraz oynamaya değer olabilir, örneğin görüntü kararlılığını artırmak veya oyunun hissini iyileştirmek için bazı efektleri azaltabilirsiniz. Ayrıca, fark ettiğiniz gibi, belki de monitörünüz yüksek FPS'de görüntüyü en üst düzeye çıkarma yeteneğine sahip değildir.
Çoğu oyunun ayarları çok değişken oluyor ( özellikle fortnite çok garip ) be ben kendime uygun grafik ayarını asla ayarlayamıyorum. Ayrıca hikayeli oyunlarda da bunu hissediyorum . Monitörümün şuanki ortalama piyasası 4-5 k sanırım ama sorunu keşke çözebilsem . Lol roblox dışı tüm oyunlarda aklım sadece fps de ve görüntüde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı