Çözüldü Oyunlarda ekran kaydı nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nami

Decapat
Konuyu açma amacım anlık ekran kaydı alabilir miyim? Yani demek istediğim şey mesela oyunda bir kaç saniyelik komik bir bug/olay oluyor ya da yanlışlıkla güzel bir hareket falan yapıyorsun vs. Bunları tekrar yaşamak için geçmiş kayıta döndüğümde olmuyor ve sadece kafamda bir anı olarak kalıyor, bir yere kaydedemiyorum. Bunun için bir çözüm var mı?

Ayrıca bilgisayarımı yeni aldım ve daha önce erkan kaydı ile ilgili bir deneyimim olmadı. Ekran kaydı için hangi programı kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Alt+shift+f10'muş. Şimdi ben oyuna girince bunu aç diyecek miyim yoksa bu tuşlara bassam direkt başlatır mı?
Oradan aç dediğinizde sürekli olarak açık kalır. Tabii küçük bir miktar GPU kullanımı oluyor. Kapatmak isterseniz veya sadece oyun sırasında açık kalmasını isterseniz Alt+Z ile direkt bu ekrana ulaşabilirsiniz. Varsayılan olarak son 5 dakikayı kaydeder (tabii açık ise). Bu süreyi yine o arayüzden değiştirebilirsiniz.

Benim bildiğim kısayollar şu şekildeydi:
  • Alt+Z : Arayüzü açma veya kapatma.
  • Alt+F10 : Son 5 dakikayı bilgisayara kaydetme.
  • Alt+F9 : Bu kısayolu kullandıktan sonra canlı olarak kayıt alma.
Konuyu açma amacım anlık ekran kaydı alabilir miyim? Yani demek istediğim şey mesela oyunda birkaç saniyelik komik bir bug/olay oluyor ya da yanlışlıkla güzel bir hareket falan yapıyorsun vs. bunları tekrar yaşamak için geçmiş kayıta döndüğümde olmuyor ve sadece kafamda bir anı olarak kalıyor, bir yere kaydedemiyorum. Bunun için bir çözüm var mı?

Ayrıca bilgisayarımı yeni aldım ve daha önce erkan kaydı ile ilgili bir deneyimim olmadı. Ekran kaydı için hangi programı kullanmalıyım?

SteelSeries moment indir alt+s yapın direk 1 dk önceki olayı kayıt alıyor link atacağım birazdan.

Nvidia ekran kartına sahipseniz Shadowplay kullanabilirsiniz Geforce Experience üzerinden. Oyununuzu anlık takip eder ve siz tuşa bastığınızda son 5 dakikayı kaydeder. Bu süreyi değiştirebilirsiniz.

@imnotagamer
1703067652425.png

Anında yeniden oynatma mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı