Oyunlarda hile kullananlar hakkında düşünceniz nedir?

Sırf sana bunu söylememesi bunu bilmediği anlamına gelmez. Bilmek ve bildiğini söylemek arasında bir fark var. Bildiğiniz bir şeyi ona sormanızdan ne planladığınız ortaya çıkıyor zaten.
Nickleriniz sadece bir rakam ile farklı, ya aynı kişisiniz ya da yakın arkadaş/kardeş. Onu yersiz bir şekilde savunmanızda bunun göstergesi. Burada ki durum bizi tahrik eden birine karşılık verebilirim. Yasal olarak da suç değil. Sonuçta ortada bir tahrik durumu var. Arkadaş elini kolunu sallayarak sağda solda herkese mesaj atıyor. Ama dikkatli olmalı. Bir gün karşına böyle bir kişi çıkarsa işi zor. Berkehan Çepni Vakası
 
SiberGüvenlik VPN şirketinin IP adresine ulaşarak konum belirler ve o konuma dilekçe ile sizin gerçek IP adresinizden her şeyine ister. VPN şirketide zorunlu olarak verir. Bilgin olmayan konularda konuşma.

O konuyla alakalı bir şey dahi söylemedim, VPN şirketinin vermek zorunda olduğunu gösteren bir kanıtın var mı :D
 
Eğlenmeyi bile beceremeyen insanlardır benim gözümde. Bakmayın lafım yukarıda çoğu kişinin dediği gibi kendi oyununda başkasına karışmadan yaptığı hileyi kullananlara değil. Cidden bir oyunda bile aşırı iyi düzeye geldiğimde sıkılıyorken bu insanlar hiç bir şey yapmadan sürekli kazanıp (orası şüpheli tabii) nasıl zevk alabiliyorlar hep merak etmişimdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı