Oyunlarda Save kaybı anınız var mı?

Minecraft'ta en uzun süre oynadığım Survival haritası kendi kendine silindi.

Red Dead Redemption 2 oynarken oyunun başında 3 kez elektrik gitmişti. Baştaki karlı yeri 3 kez oynamak zorunda kalmıştım.

Minecraft'ta en uzun süre oynadığım Survival haritası kendi kendine silindi.

What. Nasıl olduda silindi
Red Dead Redemption 2 oynarken oyunun başında 3 kez elektrik gitmişti. Baştaki karlı yeri 3 kez oynamak zorunda kalmıştım.
yine de güzel yer olmamasına rağmen sıkar birde karakter karda yavas yürüdüğünden sıkmıtır herhalde

Pokemon fire red vb. oynarken en az 50 kere oyunun başına dönmek zorunda kalmışımdır.

What. Nasıl olduda silindi.

Yine de güzel yer olmamasına rağmen sıkar bir de karakter karda yavas yürüdüğünden sıkmıtır herhalde.

Haritanın yedeğini alıp masaüstüne atmıştım. Daha sonra arkadaşlarımla oynamak için aternosa atmaya çalışırken olmadığı için iptal ettim. Daha sonra oyun klasöründe olmasına rağmen oyunda gözükmüyordu. Ve daha sonra fark ettimki haritanın içindeki bazı klasörler silinmiş

Çocukken shank 2 yi korsan indirmiştim o zamanlar steam filan yok indirdiğim korsanında save sıkıntısı var oynadım biraz çıktım baktım başa attı sonra oynadım tekrar çıktım bir süre sonra girdim gene aynısı oldu bende 3 saat oynadım veya 4 saat sonlara geldim sıkılıp kapattım ve gene yoktu bu kadar

Rachet and Clank'te ilk başladığım kaydı yanlışlıkla sildim.

GTA San Andreas'ı ilk bitirdiğimde Credits sahnesinde bilgisayarım çok ısındığı için kapanmıştı, sonra son bölümü tekrar oynamak zorunda kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…