Oyunlarda Windows 7 mi 10 mu daha hızlı?

  • Konuyu başlatan -UGUR-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 49B
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Windows 10 kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır.İşlemciniz destekliyor ve isteminiz gereksinimlerini karşılıyor ise 64 bit kurmaya çalışın. Ayrıca Windows'a crack uygulamayı tavsiye etmiyorum. Ucuz bir OEM key almanızı tavsiye ederim.
 
Windows 10 daha yenilikçi bir ürün olduğu için daha rahat edersin. Daha hızlı oynarsın
 
Vallahi sürü psikolojisiyle herkes 10 demiş lakin sorunuzun cevabı Win 7'dir. Kendim şuan 10 kullanıyorum. Bizim buradaki İnternet kafede aşağı yukarı benim sisteme benzer sistem var, bilerek test ettim ve bu kanaate vardım. Windows 10 ilk başta çok sadeydi ama her güncellemede arka plana gereksiz şeyler geliyor. Temiz bir Win 7 kurulumu ve zararlı olabilecek yazılımları kurmaz, elinizden geldiğince korsana bulaşmaz iseniz Win 7 daha yüksek FPS verecektir.
 
3-4 FPS farkı için Güvenlik güncelleştirmesi dışında güncelleme almayan bir işletim sistemi kullanmanızı önermem.
Windows - Yaşam Döngüsü
Zaten çoğu yazılım bu işletim sistemine olan desteklerini bitirdi.
Desteklerini sürdürenlerde yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorlar.
 
GTA 5 gibi bir oyun oynanacaksa Windows 10 mu Windows 7 mi daha hızlıdır? Bir de Win 10'un orjinal hatası için crack var mı? Bu sorularım da Recep Baltaş ya da Ali Güngör'de cevap yazarak yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

DX12 için Windows 10. Windowa 7 zaten 2 sene sonra tarih olacak. Sisteminiz de eski değilse Windows 7 kullanmayın. Yeni nesil oyunlar da yakında Windows 7 desteklemeyecek.

Orijinallik konusuna gelecek olursak: Buradan Windows 10'u indireblilirsiniz. Rufus ile USB belleğe yazdırarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı sitelerde çok ucuz fiyatlara OEM ürün anahtarları satılıyor.

Orijinal oyunlara gelecek olursak: Oynadığım crackli oyunların hiçbirinde orijinal değil diye bir sıkıntı yaşamadım. Belki gelecekte böyle bir şey gelebilir, bilmiyorum.

GTA San Andreas gibi eski oyunları oynayabilmek için "Windows özelliklerini aç veya kapat"tan DirectPlay'i açmak lazım. O da "Eski Bileşenler" bölümünde.
 

Geri
Yukarı