Oyunlardaki en büyük başarılarınız nedir?

Warrock'ta zombi modunu tek başıma bitirmiştim bu benim için Nirvana idi dile kolay 16 yıldır oynuyorum bu oyunu herhalde yaşlanınca da oynayacağım.

Minecraft'da bir anarşi sunucusunda bir açık çıkmıştı. Sunucu adını vermeyeceğim ama o açık sayesinde çok kişinin hesabına girip arkadaşlarla kitleri alıp her yeri patlatmıştık. Zamanında bizimle arası kötü olan bir grubunda kitlerini alıp intikam almış olduk :D O kadar çok kitimiz var ki yakında başka bir lokasyona taşıyacağız güvenlik amacıyla.

Oynadığım tüm oyunlarda kendime özel hile kodlayabiliyorum ve bu sayede istediğimi elde edebiliyorum.

Ek olarak SA:MP, Minecraft gibi oyunlardaki sunucularda açık tespit edersem sonuna kadar kökleyip hesapları boşaltıyorum.

1659873116703.png

Birkaç şey daha var ama, ilk baktığımda gördüğüm bu.

Bir arkadaşla CS:Go'da 2v5 kaybeden skorda olduğumuz rekaberci maçını kazanmıştık. Maç kaydı duruyor bir yerde halen. Takımdaki bir eleman işi çıktı diye diğer ikisi trolleyip çıkmıştı. Skorda (9'a 11 miydi neydi) gerideydik. Karşı takım teslim olun, bırakın, çıkın diye yazıyor ve habire dalga geçiyordu. Nova'da bir rütbedeydik sanırsam. Ne oldu bilmem arkadaşla konuştuk konuştuk, anlaştık orda ne yaptıysak artık herhalde 5. gözümüz açıldı. Karka arkaya round kazanmaya başladık. Karşı takımın resmen içinden geçiyorduk ki adamlar daha gözlerini kırpmadan yerde buluyordu kendilerini. Arkadaş ve ben bazen 1v3-4 atıyorduk ölürsek. Sonradan onlar da asıldı bir kaç round kazandılar. En son 2v5 kaybediyoruz diye aralarında tartışmaya bir birlerine saldırmaya başladılar. Bazıları oyunu terk etti son maça doğru. Uzun sözün kısası kaybedecek olduğumuz rekabetçiyi takımdaki 3 troll çıkınca 2v5 kazandık. 😇

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı