Oyunlardan korkmak

GTA San Andreas'da gece vakti ormanlarda yok yeti, yok saw, yok slenderman çıkıyor deyip kandırırlardı. Artık çıkmayacağını biliyorum ama hala San Andreas'da geceliğin ormana gitmem. Oyundaki ağaç dokularını nasıl yapmışlarsa artık, korku filminden çıkma gibi.

Emin olun ben de zamanında bilgisayarı açmak dahi korkuyordum hatta televizyonu açarak öyle oynuyordum vesaire. Zamanla zorlayarak ve alıştırarak bu durumunu aşarak oynadım ve oynuyorum. Şimdi ise kulaklıkla karanlıkta Dying Light oynuyorum gece modunda.

Olmasaydılar ile olmuyor işte hocam dediğin şeyler var ve pegı +18 bu kadar basit.

Korkman normal bende Minecraft oynarken hep sesi kısıyordum fakat şimdi diyorum ki bu oyundan ne çıkacakki zaten adı üstünde oyun eğer böyle yerlerden korkuyorsan normaldede korkarsın fakat korkmamaya çalış ben derdimki LAN ne çıkcak oyun işte derdim her yere giderdim kesinlikle dediğimi yap.

İçiniz rahatlatırsa Jumpscare yeme olasılığınız yok gibi bir şey, canavarların daha siz uzaktayken bile can barı gözüktüğü için yerlerini görüyorsunuz, yaratıklardan çok daha güçlüsünüz. Korkacak bir şey yok. Hala korkuyorsanız korku oyunu oynayın gerçekten korkun hocam.

17 yaşındayım bende hala çoğu korku oyunundan korkuyorum mesela Outlast serisi.

Ben 7 yaşında Outlast oynamıştım korkuyordum ama önüme 2-3 jumpscare çıktıktan sonra korkunç olmadığını fark ettim yarım saat ormanda takılsanız düzelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…