Oyunlardan nasıl zevk alınır?

Daha fazla  
Arkadaşlar 3 yıl önce oyun bağımlısıydım, oyun oynamak çok güzel bir şeydi. Yeni bir sistem aldım ama eski oyun zevkim kalmamış. Eskisi gibi tekrar nasıl oyun bağımlısı olabilirim?

Ben dona dona Zula oynardım 2018-2020 kadar aşırı zevk alarak oynardım şu an onun yerini hiçbiroyun veya PC dolduramadı yani hocam büyüdük normal bir şey. Şu an Valorant oynuyorum sırf oyun olmadığı için oda zevk vermiyor zaten.

Ben dona dona Zula oynardım 2018-2020 kadar aşırı zevk alarak oynardım şu an onun yerini hiçbiroyun veya PC dolduramadı yani hocam büyüdük normal bir şey. Şu an Valorant oynuyorum sırf oyun olmadığı için oda zevk vermiyor zaten.
Rekabetçi oyunlara ara ver. Piyasada daha güzel ve saatlerini harcayabileceğin oyunlar olduğunu göreceksin.

Ben de eskiden oyun bağımlısıydım. Sonradan oyunlara olan ilgimi kaybetmeye ve zevk almamaya başladım. Bir şeyi ne kadar abartırsak o kadar o şeyden soğudumuzu anladım. Ne yazıkki oyun oynamayı bıraktım oynarsam da arkadaşlarla oynuyorum.

Yeni oyunlar bul yani ben eskiden AMD R5 ekran kartı kullanıyordum şu an RTX 3050 Ti'ye geçtim Steam'de güzel oyunlar ver ve zor mesale muck çok zor 2 kişi 3 gün dayandık 3 gün dayanınca kutlama yaptım pasta kestik falan ve 4. günde öldük ne güzel ve oyun easy moddaydı.

Ben de eskiden oyun bağımlısıydım. Sonradan oyunlara olan ilgimi kaybetmeye ve zevk almamaya başladım. Bir şeyi ne kadar abartırsak o kadar o şeyden soğudumuzu anladım. Ne yazık ki oyun oynamayı bıraktım oynarsam da arkadaşlarla oynuyorum.

Tek başına eğlenilmez zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı