Eskiden 4 km uzaktaki internet kafedeki CS-GO'dan aldığın zevki evde alamıyor olmanın altındaki sebepleri en iyi sen bilebilirsin. Belki internet kafede arkadaş ortamın vardı? Sonuçta oyun değişmiyor. Değişen senin o oyuna bakışın yani sen değişiyorsun.
GTA V için ise sisteminin kaldırıp kaldırmayacağından şüphe duyuyorsan, burada birçok kişi birbirlerine bu konularda yardım ediyor. Artık youtube da ekran kartlarına göre oyunların ne kadar FPS verdiği bile görülebiliyor. Keza işlemci ve RAM için de bulman mümkün olsa gerek.
Gerçekten kurduğunuz sisteme ve harcadığınız emekle birlikte o derece soğutacak şeyler mi bunlar?
Oynamayız
İşte bahsetmesi gereken asıl şeyler bunlar. O konunun temel noktasından uzaklaşıp çevresini turlamayı seçiyor. Elektrikler kesildi, laptopun pili 1 saat kaldı nedir abi
Ben henüz yeni 144 HZ monitöre geçtiğim için baş ağrısının oluşması için 240 HZ'li monitörlerin yaygınlaşması ve benim o monitörleri alabilme imkanımın oluşması gerekiyor ☺
Ayrıca eskiden böyle değildi deyip yeni teknolojik ve farklı şeylerin arayışında olmamız

Sıkıntının sebebi, bizler değişiyoruz ve artık daha fazla tüketim toplumu olduk. Eskiden 1 oyuna daha fazla vakit ayırıp zevk alabiliyorken, şimdi kısa sürede oyunları bitirme çabası içindeyiz ve oyunlar artık bizi daha çabuk sıkıyor. Eskiden 1 oyunu almak için uğraşırdık şimdi her oyun değil ama daha fazla oyuna ulaşma imkanımız var. Bu yüzden oyunların değeri eskisi gibi değil.
Artık online oyunlar ve arkadaş edinip onlarla oyun oynamanın heyecanı var. Rakibin gerçek bir kişi olduğunda bilgisayara karşı aldığın zevkten daha fazla zevk alıyorsunuz. Takım oyunlarında arkadaşlarınız ile sesli iletişim kurarken tek oynadığınızdan daha farklı bir zevk yaşıyorsunuz.