Oyunlardan zevk alamamak

Senin Indie oyun oynama zamanın gelmiş. Aç itch.io'yu. Kafana göre indir, onbinlerce konusu tamamen birbirinden farklı oyun var. 🥰
 
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda elimde param olduğu için birçok oyun aldım ama sorunun benim hep aynı oyunu oynamaktan sıkılmak değil oyun oynamaktan sıkılmak olduğunu fark ettim ve bu durumdan nefret ediyorum. Mesela PS4'ümü açıyorum ve gerçekten oynayacak oyun yok mesela son 1 ayda FIFA: 21, Dying Light, Minecraft, Battlefield: 5, GTA: 5, Assassin's Creed unit-sysident-blag flag, The Last of Us Remastered, Resident Evil: 2 remake, Witcher 3, God of War. Ama ne olursa olsun zevk alamıyorum. Amacım aldığım oyunlarla hava atmak değil. Bu kadar değişik türde oyunlar olmasına rağmen neden bir insan zevk alamaz ve daha 15 yaşındayım. Yani bu olayın bu kadar erken olması da bir garip ve bu olayın nasıl düzeleceğini öğrenmek istiyorum. Çok oynama düzelir demeyin çünkü normalde her gün kitap okur ve puzzla yaparım.
Aynısı bana da oluyor 2 3 hafta bilgisayar ile ilişkini kes sonradan geçiyor.
 
Bir müddet uzak durun -iki üç ay gibi- yeniden canınız istemeye başlar. Bunu önermeyin demişsiniz ama çözümü bu yani. Oyunlar zaten insanları eğlendirmek, hayatın yoruculuğundan biraz uzaklaşıp kafa dağıtmak için var. Zevk almadığınız halde üzerine gitmek mantıksız olacaktır 🤷🏻‍♂️.
 

Geri
Yukarı