Ozdebir Yayinlari niye kalitesizleşti?

Makaleler
3
Sahsen sinavlarina girmistim, kardesim de girmekte. Benim zamanimda bu kadar soru hatali cikmazken gecen seneden beri her deneme istisnasiz hatali soru cikariyor bu yayin. LGS-1 denemesinde iki Turkce sorusu, LGS-2 denemesinde bir matematik sorusu, LGS-3 denemesinde bir Ingilizce sorusu -bakin bir Ingilizce sorusu- iptal etmislerdir. Ayni zamanda AYT-3 denemelerinde de aralarinda asal mantigini goz onunde bulundurmayip yuz binlerce kisinin zamanini bosu bosuna harcamislardir. Gecen seneye kadar boyle bir soru bulunmazken bu sene niye bu kadar kalitesizlesti bu yayin? Soru tiplerine lafim degil, gercekten kaliteli sorular ama sadece birkaci. Matematikte tek denemede soruyu cozup diger cozumleri denememisler gibiydi LGS-2 denemesinde iptal olan soru. Ben cozdugumde tum siklar oluyordu. Sonra da iptal ettiler ama neye yaradi, kardesim 15 dogru yapti cunku bu soruya gereksiz zaman harcadi.
Sadece bir sorim var, o da bu yayin niye kalitesizlesti? Her zaman en yakin yayin Ozdebir diye bilirdik ama demek ki mazide kalmis artik.

Soruları yazan kurul değişmiş olabilir, bilemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı