Ozone Blade Gaming Keyboard İnceleme

6GV2 mekanik klavyem kola dökülmesinden dolayı boşluk tuşu işlev görmüyordu ben de 1.5 ay önce GameEkstra üzerinden 139,00 TL satış fiyatı 8 TL kargo bedeli ile siparişini verdim. Her ne kadar 6GV2'nin yerini benim gözümde dolduramasa da Gaming klavye alacak arkadaşlara umarım incelemem yardımcı olur. Belirteyim resimlerin yönünü ayarlamama rağmen Technopat Sosyal'de resimlerin yönü çekildiği gibi gözükmekte bunu da yetkililer düzeltebilirse daha kolay ve daha çok inceleme paylaşılabilir.

Kutunun ön ve arka yüzeyleri:
11.jpg

8.jpg

Kutu içeriği:
9.jpg

2 Renk seçeneği mevcut kırmızı ve mavi isterseniz aydınlatmasız ve renk parlaklığını ayarlıyarak da kullanabilirsiniz:
2.jpg

5.jpg

Sol baş tarafta 4 adet ayrıca makro tuşu bulunmakta kendi yazılımıyla klavyedeki diğer tuşlara da atama veya ayar verebiliyorsunuz:
4.jpg

Sağ kısımda 4 ayrı tuş bulunmakta bunlar ( En baş da ki Mode oyun içerinde yanlışlıkla masaüstüne veya başka işleve gitmemeniz için konumlandırılmış. 2 tuş renk seçeneğini ayarlamak için kullanılmakta. 3 tuşu tam olarak kullanmadım. 4 tuş profiller arası yazılımı kullanmadan geçiş yapmanızı sağlıyor.)
3.jpg

Klavyenin arka kısmı ve ayak uzunluğu:
6.jpg

Yazılım giriş ekranı:
10.jpg

Kullandığım ekipmanların son hali:
1.jpg

Müsait olduğum zaman elimdeki Rival 100-G930-G600-Sensei raw-Tactic3D Alpha'nın da incelemesini yapabilirim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sorularınız varsa konu içerisinde cevaplayabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı