1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 3 Kasım 2021 #1 Telefon sebepsiz bir şekilde kasıyor. Bataryası bile değişti ama işe yaramadı. Telefon dolu da değil. 64 GB hafızanın 33'ü kullanıyor.
Telefon sebepsiz bir şekilde kasıyor. Bataryası bile değişti ama işe yaramadı. Telefon dolu da değil. 64 GB hafızanın 33'ü kullanıyor.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Kasım 2021 #2 Hocam yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. P Smart 2018 ve son yazılım güncellemesini kullanıyorum ben de sıkıntı yok. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Hocam yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. P Smart 2018 ve son yazılım güncellemesini kullanıyorum ben de sıkıntı yok. Geçmiş olsun.
RuthlesSxd Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #3 Bende de aynı telefon var ve öyle bir sıkıntı yok. Önemli şeyleri yedekleyip sıfırlamayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Bende de aynı telefon var ve öyle bir sıkıntı yok. Önemli şeyleri yedekleyip sıfırlamayı deneyebilirsin.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #4 Hocam aynı telefon bende de var. Kasma sıkıntısı hiç olmadı. Telefonu sıfırlamanızı tavsiye ederim. Eğer pil durumunuz güç tasarrufu modundaysa kapatın. Normal mod ya da performans modunda kullanın. Artı 0 Eksi
Hocam aynı telefon bende de var. Kasma sıkıntısı hiç olmadı. Telefonu sıfırlamanızı tavsiye ederim. Eğer pil durumunuz güç tasarrufu modundaysa kapatın. Normal mod ya da performans modunda kullanın.