P2W olmayan mobil oyunlar

Subway Surfers, Dr Driving, COC, Minecraft PE, Angry Birds serisi, FNAF, FS 14-15 (hangisi beleşse eğer apk gömüceksen son oyunu) ve Mobile lol vardı. Bunların çoğusu eski oyunlar ama ben son çıkan android oyunlarından eskisi kadar zevk alamıyorum maalesef.

Edit: Birde Risk var o da çok güzel oyun.

Call of Duty Mobile P2W kesinlikle değil. (çok önceden sadece para yatıranlar karambit alabiliyordu ya da sopa, ama zaten ikisi de bıçak ve balta ile aynıydı. Dördü de tek atıyordu. Tabii şimdi para yatırmayanlar da alıyor. Dediğim gibi çok öncedendi.) PUBG de P2W değil.

Benim önerim Doodle Jump. Çok seviyorum... Ve Oddysey. Ben karlı oyununu sevmiyorum da diğerini seviyorum, tam bir şaheser ya. İnanılmaz güzel bir oyun.

Supercell oyunları P2W değil sadece destek alıyorsun. Tabii ben Clash of Clans için söylüyorum diğer oyunlarıyla pek aram yok.

Hocam para yatırarak daha çok gelişiyorsunuz P2W işte. Yatırmadan da yapabilmeniz değiştirmez. Para yatırıp 10yılda olmayacak şeyi 1günde yapabiliyorsam merhaba p2W.
Hacı P2W ile başka kavramları karıştırıyorsun sanki.

Hacı sana göre P2W ne?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı