P5G41T-M LX anakart için işlemci önerisi

Yeni sistem toplayamayacağım.Kardeşim de oyun oynamak istiyor.160tl soğutucu,140tl işlemci.500 de ekran kartına ayırsam witcher 3 gibi oyunları 768p med-high da oynayabilir.İlerleyen zamanlarda ram takviyesi yapıcağım.Bence sistem 3-4 sene daha kullanılır.(yeni oyunları çok oynamıyor,zaten çok isterse arada bize gelip oynar,annemlerden azar yemeden kendi evlerinde oynasın diye yapıyorum. )

Ben zaten RAM takviyesi attım.

Son düzenleme:
Sistem başlıkta belirttiğim anakart üzerine kurulu. Özellikleri:
Pentium E6800 3.3GHz
HD5670 2 GB DDR3 Ekran Kartı
2+2 DDR3 RAM(MHz'lerini bilmiyorum)

Kardeşim eski bir laptopla oynuyor ve iyi bir PC'si olsun istiyorum. Çok mükemmel bir şey olmasa da Dark Souls serisini, Witcher 3'ü, eski ama kaliteli oyunları oynayabileceği bir sistem olsun. Bütçemiz 1000 TL. Çok aşmassa iyi olur. Ama +100 -100TL çok sıkıntıya sokmaz. Ve bu kartla hız aşırtma yapılır mı? Söylerseniz çok mutlu oluruz.(Monitör 768P)

Oynamak istediği oyunlar:
GTA 5
Dark Souls serisi
Witcher 3
Watch Dogs
Belki olursa 768P Low'da RDR 2 oynatabilecek bir sistem. Dİğer oyunlar da medium ayarlarda olabilir. Cevaplarınız için teşekkürler.
Başlığa yazmayı unutmuşum ekran kartı da dahil hemen düzeltiyorum çok özür dilerim.
Her ne kadar xeon işlemci önerilirse de ben Quad işlemcilerin Xeon lara göre 775 pin anakartlarda kalır yanını görmüyorum. Zamanında Q8400 oc 3.05 ghz de 40 küsür FPS Gta 5 oynamışlığım vardır. Overclock yapmak şartıyla Q8400 veya Q9*** serilerinden öneririm. Tabi anakartın ve güç kaynağın ne kadar overclock a yeter bilemiyorum orasını.

Tekrardan yazıyorum, Xeon her anakartta ve her BIOS'da %100 uyumla çalışmaz. Genellikle sorun çıkartır.

Ben çok araştırdım, Xeon'lar problem yuvası. Tavsiye etmiyorum. Core2 Quad işlemci alıp geçin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı