P7H55 sisteme GTX 750 TI olur mu?

Sanırım oyun oynayan biri değilsin. Monitörü 60 Hz olsun veya 144 Hz olsun bir şey farketmez. Bahsettiği oyunları üst seviye oynadım fazladan 5 FPS'in bile bir değeri var.
Hocam 60 Hz monitörde 180 fps almak ne fark eder? Asıl sen çok oyun oynamıyorsun sanırım. Ve Steam veya origin hesabının linkini bi atsan?

Tartışmaya girmek istemiyorum ama 60 Hz bir monitörüm var. FPS'im 100 olunca adam vuramadığım oyunda 120 olunca 35-40 adam vuruyorum. LoL'de de aynı şekilde takım savaşlarında vesaire FPS düşerse sonuçları kötü oluyor.

Tartışmaya girmek istemiyorum ama 60 Hz bir monitörüm var. FPS'im 100 olunca adam vuramadığım oyunda 120 olunca 35-40 adam vuruyorum. LoL'de de aynı şekilde takım savaşlarında vesaire FPS düşerse sonuçları kötü oluyor.
Hocam 60 Hz bir monitörde 60 Fps ve üstü göz ile gözükmüyor ve oyunun gidişine 60 Hz bir monitörde 100 fps üstü bir fark etmez ek olarak ekranda çok feci yırtılma olur.

Daha önceki yorumları okumadım ama gayette olur hatta gtx760 taksan daha iyi.İkinci elde gerçekten çok uygun fiyatlara gtx760 bulabilirsin.

Sanırım oyun oynayan biri değilsin. Monitörü 60 Hz olsun veya 144 Hz olsun bir şey farketmez. Bahsettiği oyunları üst seviye oynadım fazladan 5 FPS'in bile bir değeri var.
nasıl fark etmez biraz araştır. 60 hz monitör en fazla 60 fps göstericektir ve 60 fps üstü alırsan yırtılma olur ve cidden 60 fps üstü fps aldın diye çıldırırsın.

Gerçekten garip birisin. 60Hz Samsung marka eski bir monitöre sahibim CS:GO oyununda Gt630 ekran kartı ile 120 FPS alıyorum bu rakam 100 FPS'in altına düştüğü anda oynayamıyorum gerçekten çok fark ediyor. Daha bir şey yazmayacağım konuyu kirletmek istemiyorum iyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı